14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΟ Θήρας – Ηλυσιακός το Σάββατο στο ΔΑΠΠΟΣ

Μετ' εμποδίων η επιστροφή από την Τουρκία

Share

Στις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα και το κύπελλο επικεντρώνεται πλέον ο ΑΟ Θήρας, μετά από τον αποκλεισμό του στη φάση των 8 του Challenge Cup.

Ο επόμενος αγώνας που καλούνται να δώσουν οι αθλήτριες του Μπράνκο Γκάιτς είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 16/2, στις 19:00, στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, για την 16η αγωνιστική της Volleyleague. Ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται τον Ηλυσιακό, στον πάγκο του οποίου βρίσκεται ο περσινός προπονητής της Σαντορίνης, Γιώργος Ρούσσης.

Στο μεταξύ, η επιστροφή της ομάδας από την Τουρκία μετά τον χθεσινό αγώνα με την Aydin εξελίσσεται σε μια μικρή Οδύσσεια, αφού οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν άλλαξαν τα αρχικά πλάνα της ομάδας. Ενώ ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε η ομάδα να επιστρέφει στη Σαντορίνη το βράδυ της Πέμπτης, τελικά θα επιστρέψει το απόγευμα της Παρασκευής. Προς το παρόν η ΕΟΠΕ δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αναβολή του Σαββατιάτικου αγώνα, οπότε κατά πάσα πιθανότητα οι παίκτριες θα κληθούν να προσπεράσουν την κούραση του ταξιδιού και να υπερβάλουν εαυτούς.

Η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες του γηπέδου, για να υποστηρίξει τις προσπάθειες των αθλητριών, είναι και πάλι απαραίτητη!

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής θα αναμετρηθούν ο Πανναξιακός με το Μαρκόπουλο, ο Πορφύρας με τον Αίαντα, οι Μακεδόνες με την Ηλιούπολη και η Κόρινθος με τον Ολυμπιακό, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει το ντέρμπι τετράδας μεταξύ Θέτιδας και Άρη.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη