16.4 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΟ Θήρας – KP Brno την Πέμπτη στο ΔΑΠΠΟΣ

Για τη φάση των 32 του Challenge Cup - Την Πέμπτη αγωνίζεται και ο Άρης - Ο περσινός τροπαιούχος Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης

Share

Απέναντι στην KP Brno συνεχίζεται το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΑΟ Θήρας στο Challenge Cup. Για τον πρώτο αγώνα της φάσης των “32” οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, ώρα 19:00, στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ. Άλλος ένας αγώνας που η παρουσία των φιλάθλων για να ενισχύσουν την ομάδα, κρίνεται απαραίτητη.

Η ρεβάνς θα δοθεί πέντε μέρες μετά, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, στην Τσεχία και για τον λόγο αυτό ο ΑΟ Θήρας ζήτησε και πήρε αναβολή για τον αγώνα του με το Μαρκόπουλο, για την 7η αγωνιστική της Volleyleague που θα γινόταν το Σαββατοκύριακο.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση των 16 την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Pölkky KUUSAMO (Φινλανδία) – UTE Volleyball Team BUDAPEST (Ουγγαρία).

Στη φάση των 32 του Challenge Cup συμμετέχουν δύο ακόμη εκπρόσωποι του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ. Ο Άρης αγωνίζεται κόντρα στην Beroe STARA ZAGORA με τον πρώτο αγώνα να γίνεται την Πέμπτη 29/11 στη Βουλγαρία και τον επαναληπτικό στη Θεσσαλονίκη στις 4/12. Ο Ολυμπιακός -περσινός κάτοχος του τίτλου- που αγωνίστηκε επίσης στη φάση των 32, αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, καθώς έχασε στον πρώτο αγώνα εκτός έδρας με 0-3 από την γαλλική Volero LE CANNET, ενώ στον επαναληπτικό που έγινε σήμερα στο κλειστό του Ρέντη, παρότι νίκησε με 3-1, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή, χάνοντας το χρυσό σετ με 10-15.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη