14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Volleyleague: ΑΟ Θήρας – Πανναξιακός το Σάββατο για το ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής

Share

Σημαντικό αγώνα για την 15η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών δίνει το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου ο ΑΟ Θήρας που υποδέχεται τον Πανναξιακό στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ. Οι δύο εκπρόσωποι των Κυκλάδων στο γυναικείο βόλεϊ θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, με τον Πανναξιακό να θέλει τη νίκη για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της τετράδας και τον ΑΟ Θήρας να θέλει το τρίποντο για να παραμείνει στην τρίτη θέση και να έχει την ευκαιρία να ισοβαθμίσει με τους Μακεδόνες στη δεύτερη, αν αυτοί ηττηθούν από τον Ολυμπιακό.

Αμφότεροι έχουν ανεβασμένη ψυχολογία καθώς προέρχονται από νίκες στους αγώνες Κυπέλλου, ο ΑΟ Θήρας επί του Αίαντα και ο Πανναξιακός επί του Άρη, εξασφαλίζοντας μια θέση στην οκτάδα.

Ωστόσο ο προπονητής του ΑΟ Θήρας κος Γιώργος Ρούσης επισημαίνει την ανάγκη να εμφανιστεί η ομάδα του πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια. “Το Σάββατο παίζουμε με τον ανεβασμένο τον τελευταίο καιρό Πανναξιακό, ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι που εκτός από βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Εμείς έχουμε στόχο την νίκη, αλλά σαφώς πρέπει να κάνουμε μια καλύτερη εμφάνιση απ’ τα τελευταία μας παιχνίδια και να είμαστε συγκεντρωμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού”.

Ο αγώνας ξεκινά στις 19:00 και η ομάδα καλεί τους φιλάθλους να βρεθούν στις εξέδρες του ΔΑΠΠΟΣ για να ενισχύσουν τις προσπάθειες των αθλητριών. Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής, οι Μακεδόνες όπως είπαμε υποδέχονται τον Ολυμπιακό, η Ηλιούπολη τον Πορφύρα και η Κόρινθος το Μαρκόπουλο. Ο Άρης θα έπαιζε με τον Ηρακλή Κηφισιάς που όμως αποσύρθηκε πριν δύο εβδομάδες από το πρωτάθλημα, ενώ ο Αίας Ευόσμου έχει ρεπό.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη