14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στους 8 του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών ο ΑΟ Θήρας

Share

Φωτογραφία: Χρήστος -Cesarios- Αντωνιάδης

Την πρόκρισή του στη φάση των 8 του Κυπέλλου Γυναικών, για τρίτη φορά στην ιστορία του, πανηγυρίζει ο ΑΟ Θήρας, μετά τη νίκη του επί του Αίαντα Ευόσμου με 3-1 σετ, στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ.

Αν και ταξίδεψε στη Σαντορίνη με μόλις επτά αθλήτριες και με τη βοηθό προπονητή, η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά σκληρό καρύδι, δυσκολεύοντας τον ΑΟ Θήρας που έφτασε στη νίκη παίζοντας ανά διαστήματα χωρίς συγκέντρωση και χωρίς να πιάσει γενικά πολύ καλή απόδοση.

Τα σετ: 3-1 (25-19, 22-25, 25-16, 25-19)

Στα προημιτελικά, η ομάδα της Σαντορίνης θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ – Θέτιδα Βούλας που αγωνίζονται αύριο (1/2, 19:30).

Οι δηλώσεις των προπονητών
Γιώργος Ρούσης (ΑΟ Θήρας): “Είμαι χαρούμενος μόνο για την πρόκριση αλλά με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάμε πουθενά. Συγχαρητήρια στον Αίαντα για την προσπάθειά του”.

Δήμητρα Παλαβρατζή (Αίας Ευόσμου): “Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά η έλλειψη εμπειρίας και λύσεων μας στοίχισαν. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την ψυχή που έβγαλαν στο γήπεδο”.

Την πρόκρισή τους στην προημιτελική φάση (των 8) έχουν επίσης εξασφαλίσει οι Μακεδόνες (3-1 τον Πορφύρα), η Ηλιούπολη (3-1 το Μαρκόπουλο), ο Πανναξιακός (3-1 τον Άρη), ο Ηλυσιακός (3-2 τις Αμαζόνες Ν. Ερυθραίας) και η Κόρινθος αφού ο Ηρακλής Κηφισιάς με τον οποίο θα αγωνιζόταν αποσύρθηκε από τη διοργάνωση. Για τα δύο τελευταία εισιτήρια της 8άδας θα αγωνιστούν αύριο η Νέα Γενιά Ασβεστοχωρίου με τον Ολυμπιακό και ο ΠΑΟΚ με τη Θέτιδα Βούλας.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη