ΑΟ Θήρας – Πανναξιακός το Σάββατο στο ΔΑΠΠΟΣ

Απέναντι στον Πανναξιακό συνεχίζονται το Σάββατο 8/1, στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΟ Θήρας για τη Volleyleague γυναικών.

Μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Ηλυσιακού την Τετάρτη, η ομάδα της Σαντορίνης θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα και τη συγκομιδή βαθμών που θα της εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή θέση μέσα στην 8άδα που θα οδηγήσει στους αγώνες play off. Τώρα βρίσκεται με 25 βαθμούς στην 7η θέση της βαθμολογίας, μετά από 9 νίκες και 6 ήττες.

Ο Πανναξιακός μετρά 3 νίκες και 12 ήττες, και με 9 βαθμούς είναι στην 11η θέση.

Ο αγώνας ξεκινά στις 19:00 και θα πραγματοποιηθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών (max 80 άτομα), σύμφωνα τις οδηγίες που έχουν δοθεί για την αποφυγή μετάδοσης του Covid-19 σε γήπεδα. Προτεραιότητα θα δοθεί στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής, ξεχωρίζουν αυτά του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στου Ρέντη και του Παναθηναϊκού με τη Θέτιδα στο κλειστό του Αγ. Θωμά. Επίσης, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ηλυσιακό, ο Άρης τη Λαμία και οι Αμαζόνες τον Αίαντα. Ο αγώνας μεταξύ Μαρκόπουλου και Πορφύρα αναβλήθηκε.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη