ΑΟ Θήρας-Παναθηναϊκός το Σάββατο στο ΔΑΠΠΟΣ

Με μία ακόμα δυνατή αναμέτρηση συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΟ Θήρας στη Volleyleague γυναικών, καθώς το Σάββατο 19/2 υποδέχεται τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Σαντορίνης προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον Άρη στο τάι μπρέικ από τον Άρη. Με την υποστήριξη των φιλάθλων της από τις εξέδρες του ΔΑΠΠΟΣ, καθώς τα υγειονομικά πρωτόκολλα θα επιτρέπουν πλέον πληρότητα στο 50%, ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα που θα τη βοηθήσει στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην 8άδα που οδηγεί στα play off. Μέχρι στιγμής είναι στην 7η θέση με 38 βαθμούς, 3 λιγότερους από την 6η Θέτιδα.

“Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δυνατό παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας και μια ομάδα που είναι πλήρης και με γεμάτο ρόστερ. Ωστόσο στόχος μας είναι η νίκη και η καλή εμφάνιση συνεχίζοντας την προσπάθεια που κάνουμε για το φινάλε του πρωταθλήματος αλλά και το Κύπελλο”, σχολίασε ο προπονητής του ΑΟ Θήρας Κώστας Παπαδόπουλος.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός, που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 60 βαθμούς, έχει να χάσει από την 7η αγωνιστική και προέρχεται από μια δύσκολη νίκη στο τάι μπρέικ επί του Μαρκόπουλου (σε εξ αναβολής παιχνίδι).

Ενόψει της αναμέτρησης, ο προπονητής του τριφυλλιού Απόστολος Οικονόμου δήλωσε: “Με το παιχνίδι στη Σαντορίνη τελειώνει για εμάς μία σειρά πολύ δύσκολων αγώνων που παίζαμε σχεδόν κάθε τρεις μέρες. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι για να μπορέσουμε να πάρουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα που θέλουμε. Ο ΑΟ Θήρας είναι μία πολύ καλή ομάδα και το τελευταίο διάστημα παίζει στα όριά της. Είναι ομάδα τετράδας παρά την 7η θέση που έχει. Στηρίζεται πολύ στις δύο ακραίες και για να τις περιορίσουμε πρέπει να τις πιέσουμε στην υποδοχή. Πρέπει να επιβληθούμε με το σέρβις μας, να κάνουμε το μπλοκ-άμυνα σε υψηλό επίπεδο και να κρατήσουμε την υποδοχή και την επίθεση. Όλα μας τα στοιχεία πρέπει να είναι σε υψηλό βαθμό για να κερδίσουμε”.

Ο αγώνας ξεκινά στις 19:00. Για όσους φίλους της ομάδας δεν καταφέρουν να βρεθούν στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι του ΑΟ Θήρας στο YouTube.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής, ξεχωρίζει επίσης το ντέρμπι σε κιτρινόμαυρο φόντο μεταξύ της 5ης ΑΕΚ (48 βαθμούς) και του 4ου Άρη (49 βαθμούς). Η αναμέτρηση μεταξύ Αίαντα και Πορφύρα μοιάζει με τελικό παραμονής, καθώς η ομάδα του Ευόσμου είναι προτελευταία με 5 βαθμούς και οι Πειραιώτισσες στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς. Ο Ηλυσιακός, που επίσης μάχεται για την αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί στην Α2 υποδέχεται τη Θέτιδα που προέρχεται από την ιστορική πρόκριση στο final 4 του Κυπέλλου, ενώ στη Νέα Ερυθραία οι Αμαζόνες θέλουν τους βαθμούς για να διατηρήσουν τις ελπίδες που έχουν για την 8η θέση και ο Πανναξιακός για να ξεφύγει κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις. Ο δεύτερος Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί του κόντρα στο Μαρκόπουλο, με τις φιλοξενούμενες να προέρχονται από την σπουδαία εμφάνιση και τον βαθμό κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να παραμείνει σε απόσταση βολής από τις ερυθρόλευκες υποδεχόμενος την (απογοητευμένη από τον τρόπο που αποκλείστηκε από το final 4 του Κυπέλλου) ομάδα της Λαμίας.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη