Απαγορευτικό απόπλου σε ισχύ

Νεότερη ενημέρωση 18/1 – ώρα 20:30
Κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά μετά τις 9 το βράδυ. Σε ισχύ είναι το απαγορευτικό απόπλου από Ραφήνα και Λαύριο.

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες προκαλούν σήμερα (18/1) οι νότιοι νοτιοδυτικοί άνεμοι, που σύμφωνα με την ΕΜΥ στο Αιγαίο φτάνουν τοπικά τα 8 και στα κεντρικά και βόρεια έως 9 μποφόρ.

Λόγω του απαγορευτικού απόπλου, η Blue Star Ferries ανακοίνωσε την ακύρωση μιας σειράς σημερινών δρομολογίων της, μεταξύ των οποίων και σε ό,τι αφορά στις Κυκλάδες, αυτό του Blue Star Chios (από Πειραιά 07:25 για Πάρο – Νάξο – Σαντορίνη και από Σαντορίνη 15:30 για Ίο – Νάξο – Πάρο – Πειραιά), του Blue Star Paros (από Πειραιά 07:30 για Σύρο – Τήνο – Μύκονο και επιστροφή) και του Artemis (από Σύρο 07:00 για Σέριφο – Σίφνο – Κίμωλο – Μήλο και επιστροφή).

Οι επιβάτες που είχαν προγραμματίσει για σήμερα (18/1) να ταξιδέψουν, καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία προκειμένου να ενημερώνονται για τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις των δρομολογίων.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη