Απεργία στα λιμάνια την Πέμπτη 21/9

Ακυρώσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων από Blue Star Ferries και Minoan Lines - Παράνομη και καταχρηστική η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, κανονικά οι πτήσεις

Τελευταία ενημέρωση 20/9 – ώρα 18:30

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία έχει προκηρύξει για την Πέμπτη 21/9 η ΑΔΕΔΥ ενάντια στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Στην απεργία συμμετέχουν μεταξύ άλλων η Πανελλήνια Ένωση Ναυτικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ).

Η Blue Star Ferries ανακοίνωσε πως λόγω της απεργίας δε θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της Πέμπτης 21/9 για τα Blue Star Delos (από Πειραιά για Πάρο-Νάξο-Ίο-Σαντορίνη-Νάξο-Πάρο-Πειραιά) και Blue Star Paros (από Πειραιά για Σύρο-Τήνο-Μύκονο και επιστροφή), για το Highspeed 4 (από Πειραιά για Πάρο-Νάξο-Κουφονήσι και επιστροφή) καθώς και για τα Aero Highspeeds & Flyingcats προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Το Blue Star Naxos θα αναχωρήσει από Πειραιά στις 23:30 για Σύρο-Πάρο-Νάξο-Δονούσα-Νάξο-Πάρο-Πειραιά, το Blue Star 1 επίσης από Πειραιά στις 23:59 για Βαθύ-Κω-Ρόδο-Κω-Βαθύ-Πειραιά, το Νήσος Ρόδος από Πειραιά στις 23:59 για Χίο-Μυτιλήνη και επιστροφή, το Blue Star Galaxy από Πειραιά στις 23:59 για Χανιά και το Κρήτη ΙΙ από Πειραιά στις 23:45 για Ηράκλειο.

Επισης, η Minoan Lines ανακοίνωσε πως λόγω της απεργίας, η αναχώρηση του Santorini Palace, στη γραμμή των Κυκλάδων, από Πειραιά στις 09:00, δε θα πραγματοποιηθεί. Για τις γραμμές της Κρήτης, το Festos Palace θα αναχωρήσει στις 21:00 από Ηράκλειο και το Knossos Palace στις 23:45 από Πειραιά.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το Pelican Travel, το δρομολόγιο του Santorini Palace θα εκτελεστεί τροποποιημένο, με αναχώρηση από Μύκονο στις 12:10 προς Πάρο-Σαντορίνη-Ηράκλειο.

Η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ) είχε επίσης εξαγγείλει ότι θα συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, όμως η απεργία της κρίθηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών ως παράνομη και καταχρηστική. Ως εκ τούτου οι πτήσεις από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια θα πραγματοποιούνται κανονικά.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη