Απεβίωσε ο Γιάννης Ευδαίμων, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θήρας

Σοκ έχει προκαλέσει στον Δήμο Θήρας η είδηση ότι έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Γενικός  Γραμματέας, Γιάννης Ευδαίμων.

Ο Γιάννης Ευδαίμων είχε διατελέσει πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Θήρας από τον Νοέμβριο του 2018 μέχρι το τέλος της θητείας της δημοτικής αρχής επί Νίκου Ζώρζου, τον Αύγουστο του 2019.

Από τις αρχές της θητείας του νυν Δημάρχου Αντώνη Σιγάλα ήταν επιστημονικός του σύμβουλος, ενώ τον Ιούλιο του 2020 ορίστηκε ως ο πρώτος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θήρας.

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Δήμαρχο Θήρας Αντώνη Σιγάλα
“Η οικογένεια του Δήμου Θήρας και ολόκληρη η Σαντορινιά κοινωνία θρηνεί τον απροσδόκητο και άδικο χαμό του αγαπητού μας φίλου, του Πυργιανού Γενικού Γραμματέα του Δήμου, Γιάννη Ευδαίμων.

Ένας πραγματικός μαχητής ο Γιάννης, ένας άνθρωπος του καθήκοντος, δοτικός, μετριοπαθής, γλυκός. Ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, εργατικός και υπεύθυνος, παρήγαγε ουσιαστικό έργο από όλες τις θέσεις ευθύνης που ανέλαβε.

Ο Δήμος Θήρας έχασε σήμερα ένα κορυφαίο στέλεχός του, έναν χαλκέντερο, οργανωτικό και αποτελεσματικό Γενικό Γραμματέα.

Προσωπικά αισθάνομαι ανείπωτη θλίψη και συντριβή γιατί έχασα έναν αδερφό, έναν αληθινό φίλο, έναν πολύτιμο συνεργάτη, η απουσία του οποίου αφήνει μεγάλο, δυσαναπλήρωτο κενό.

Τούτη την ώρα προέχει η ανάγκη να σταθούμε δίπλα στην οικογένεια του, την αγαπημένη του γυναίκα, τον μονάκριβο γιο του και την υπέροχη μητέρα του, γιατί αυτό προφανώς θα ήθελε ο φίλος μας.

Με τον Γιάννη δεν θα χαθούμε! Θα μας συντροφεύει στις αγωνίες μας, στις μάχες μας, στις χαρές και στις λύπες μας. Θα ζει για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας”.

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη