20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Από 10/5 οι εγγραφές στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

Share

Από τις 10 Μαΐου μέχρι τις 7 Ιουνίου θα γίνονται οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής για τη φιλοξενία νηπίων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Θήρας, για τη σχολική περίοδο 2021-2022.

Δικαίωμα εγγραφής στους Παιδικούς Σταθμούς Επισκοπής Γωνιάς και Οίας έχουν παιδιά ηλικίας 2,5 ετών (με ημερομηνία γέννησης από 1/1/2018-28/2/2019) έως την ηλικία εγγραφής τους στο Νηπιαγωγείο, ενώ στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Εμπορείου έχουν επιπλέον και βρέφη ηλικίας 18 μηνών (με ημερομηνία γέννησης από 1/1/2018 έως 28/2/2020).

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας του Δήμου Θήρας επισημαίνει πως η λειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Εμπορείο ενδέχεται να ξεκινήσει μεταγενέστερα από την κανονική έναρξη της σχολικής χρονιάς, λόγω χρονοβόρων απαραίτητων διαδικασιών και αυτό θα πρέπει να ληφθεί υπόψη από όσους δηλώσουν ως πρώτη επιλογή τον συγκεκριμένο σταθμό.

Τα έντυπα της αίτησης εγγραφής/επανεγγραφής είναι διαθέσιμα εδώ, καθώς και στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

Κατάθεση αιτήσεων:
Λόγω των υφιστάμενων συνθηκών και των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού COVID-19, η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται με τους εξής δύο τρόπους:

  • Είτε ταχυδρομικά στη διεύθυνση:
    ΝΠΔΔ “Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας” Δήμου Θήρας, ΤΘ 497, Καρτεράδος, ΤΚ 84700, Θήρα, τηλ. επικοινωνίας: 2286031075
  • Είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο email: okmp@1353.syzefxis.gov.gr

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ενώ στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία αποστολής του μηνύματος/e-mail.

Τα οριστικά αποτελέσματα εγγραφών-επανεγγραφών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας, μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής” περιόδου 2021-2022.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση

Σαντορίνη