Από τη Δευτέρα 10/10 σε λειτουργία οι νέοι σταθμοί του Μετρό στον Πειραιά

Την παράδοση στο επιβατικό κοινό των τριών τελευταίων σταθμών της επέκτασης της γραμμής 3 του Μετρό προς Πειραιά τη Δευτέρα 10/10 ανακοίνωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ1.

“Τη Δευτέρα θα έχουμε Μετρό και στον Πειραιά”, τόνισε ο κος Καραμανλής και υπενθύμισε ότι ήδη είχαν παραδοθεί στην κυκλοφορία οι τρεις σταθμοί Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός και Νίκαια, ενώ τώρα θα δοθούν και οι βασικοί σταθμοί του λιμανιού και της πόλης του Πειραιά, στο κέντρο του Πειραιά, στα Μανιάτικα και στο Δημοτικό Θέατρο.

“Κάνουμε αυτό που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Συνδέουμε το λιμάνι με το αεροδρόμιο. Φανταστείτε ότι είμαστε μία χώρα που θέλουμε να έχουμε ένα τουριστικό προϊόν και ερχόταν κάποιος τουρίστας, προσγειωνόταν στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να πάει να πάρει το βαπόρι για κάποιο από τα υπέροχα ελληνικά νησιά ήταν πολύ δύσκολο”, σημείωσε.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των υπευθύνων, η λειτουργία των σταθμών θα αυξήσει τη συνολική επιβατική κίνηση στο δίκτυο του μετρό σε 132.000 πολίτες ημερησίως.

Ο συνολικός χρόνος μετάβασης με το μετρό από το λιμάνι στο αεροδρόμιο υπολογίζεται σε μόλις 55 λεπτά.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη