Γ. Λεονταρίτης: Από την επόμενη εβδομάδα η έναρξη των εργασιών ασφαλτόστρωσης στη Σαντορίνη

Θα δοθεί προτεραιότητα σε τρία σημεία του περιφερειακού οδικού δικτύου

Συνάντηση με φορείς της Σαντορίνης σχετικά με τον προγραμματισμό των έργων οδοποιίας στο περιφερειακό οδικό δίκτυο του νησιού είχε χθες (7/6) στο Επαρχείο Θήρας ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Έπαρχος και Αντιπεριφερειάρχης Υγείας – Πρόνοιας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων Χαράλαμπος Δαρζέντας, ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας, οι επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Θήρας Νίκος Ζώρζος και της ελάσσονος Μανόλης Ορφανός, οι Πρόεδροι της Ένωσης Ξενοδόχων, Ενοικιαζόμενων Δωματίων, του Σωματείου οδηγών ΤΑΧΙ και του ΚΤΕΛ του νησιού.

Όπως έκανε γνωστό σήμερα μέσω της τοπικής τηλεόρασης, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης πρόκειται να ξεκινήσουν μέσα στην εβδομάδα μετά του Αγίου Πνεύματος. Τα τρία τμήματα του περιφερειακού οδικού δικτύου στα οποία συμφωνήθηκε να δοθεί προτεραιότητα κατά την α’ φάση του έργου είναι:

  1. Από το νεκροταφείο των Φηρών μέχρι τον Καρτεράδο
  2. Από τον Πύργο μέχρι το μεξικάνικο εστιατόριο
  3. Από τη διασταύρωση της Μεσαριάς μέχρι το Καμάρι

Σύμφωνα με τον κο Λεονταρίτη, υπάρχει η πρόθεση τα έργα να γίνονται κατά τις νυχτερινές ώρες που η κυκλοφορία των οχημάτων είναι μικρότερη σε σχέση με το πρωί, ώστε να δημιουργηθεί η μικρότερη δυνατή ενόχληση.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μήπως να δουν κ τον κεντρικό δρόμο από πυργο έως περισσα???? Έχουμε σπάσει όλοι τα αυτοκηνητα μας!!!! Κάθε χρόνο αλλάζουμε λάστιχα!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη