Δήμος Θήρας: Αποκατάσταση χώρων στάθμευσης στον Ποταμό Εμπορείου

Share

Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης της επιφάνειας των χώρων στάθμευσης στον Ποταμό του Εμπορείου, τόσο στο αριστερό όσο και στο δεξί τμήμα, ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Οι εργασίες, που έγιναν στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την ασφαλή στάθμευση των οχημάτων, περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Αποκατάσταση της επιφάνειας των χώρων στάθμευσης και σκυροδέτηση βιομηχανικού δαπέδου.
  • Ανακατασκευή της ράμπας εισόδου μπροστά από την παιδική χαρά για τη βελτίωση της προσβασιμότητας.
  • Διαμόρφωση της κλίσης του εδάφους για τη βέλτιστη απορροή των ομβρίων υδάτων.

Οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιούν τα πάρκινγκ, εξασφαλίζοντας έτσι εύκολη και άνετη πρόσβαση στον ποταμό του Εμπορείου και τη γύρω περιοχή.

Ο Δήμος Θήρας, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί τους κατοίκους της περιοχής για την υπομονή και την κατανόησή τους για το διάστημα που ήταν σε εξέλιξη τα έργα.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη