Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου: Νέα Γενική Γραμματέας

Χριστιάνα Καλογήρου

Η κ. Χριστιάνα Καλογήρου τοποθετήθηκε, ως νέα Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, σε αντικατάσταση του κ. Φώτη Χατζημιχάλη.

Σύφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Ροδιακή” η κ. Καλογήρου είχε διατελέσει βουλευτής Λέσβου (2004-2007) και θεωρείται γνώστης των προβλημάτων των νησιών.

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 17 Ιουνίου 1964. Είναι έγγαμη και έχει ένα γιο. Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και είναι Οικονομολόγος. Από ξένες γλώσσες μιλάει την Αγγλική και τη Γαλλική.

Πολιτεύτηκε για πρώτη φορά το 2004 ενώ στις εκλογές του Ιουνίου είχε “επιστρατευτεί” για να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Από το 1995 είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Γυναικών με συμμετοχή σε επιτροπές διοργάνωσης συνεδρίων. Επίσης, είναι μέλος της Πανελλήνιας Οργάνωσης Γυναικών “Παναθηναϊκή”.Από το 1987 έως το 1995 υπήρξε τακτικό και ενεργό μέλος του “Συλλόγου Πνευματικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης του Παιδιού” με συμμετοχή σε πανελλήνια συνέδρια και διαγωνισμούς. Από το 1989 έως σήμερα είναι τακτικό και ενεργό μέλος του “Συλλόγου Διεθνούς Παιδικής Ζωγραφικής” με συμμετοχή στην διοργάνωση διεθνών εκθέσεων.

Πηγή : Ροδιακή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη