Κατερίνα Καραμολέγκου

Ολοκληρώνοντας προσεχώς τη θητεία της ως Πρόεδρος της ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε., η κα Κατερίνα Καραμολέγκου, που δε θα είναι -για προσωπικούς λόγους- υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές, έδωσε στη δημοσιότητα τον απολογισμό έργου της εταιρείας για την πενταετία 2015-2019.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

“Ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών με τις οποίες λήγει η θητεία της τωρινής Δημοτικής αρχής και ως εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος και Πρόεδρος της Ανώνυμης Μονομετοχικής Εταιρείας του Δήμου Θήρας ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε., θεωρώ υποχρέωση να ευχαριστήσω κατ’ αρχάς τους δημότες μας που με την ψήφο τους με εξέλεξαν δύο φορές να δουλέψω για το νησί μου καθώς και τον Δήμαρχο Θήρας τον Νίκο Ζώρζο που με εμπιστεύτηκε να είμαι για δύο τετραετίες στην ομάδα της Θηραϊκής Πολιτείας και από το 2014 Προέδρος της ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε..

Την θέση αυτή καθώς και τα καθήκοντα της δημοτικής συμβούλου θεωρώ ότι τα υπηρέτησα με ευθύνη, εργατικότητα και ανιδιοτέλεια στο μέτρο που μου αναλογούσε και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν τα τελευταία χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπως είναι η υποστελέχωση των υπηρεσιών, οι χρονοβόρες διαδικασίες και γενικότερα ένα θεσμικό πλαίσιο και νοοτροπίες που είναι ανασταλτικός παράγοντας για να μπορέσει ένας αυτοδιοικητικός να αποδώσει τα μέγιστα.

Κάτω από τις συνθήκες αυτές θεωρώ ότι το έργο που παράχθηκε στην ΓΕΩΘΗΡΑ ήταν μεγάλο και πλούσιο και οφείλω να το ανακοινώσω και να το υπερασπιστώ από ανακριβείς και κακόβουλες τοποθετήσεις κάποιων εκλεγμένων. Τα χρήματα που εισέπραττε η εταιρεία έχουν δαπανηθεί εξ ολοκλήρου για έργα και υπηρεσίες όπως προκύπτει από την λίστα που ακολουθεί.

Το έργο αυτό όμως για να παραχθεί δεν φτάνει η θέληση, το όραμα, οι γνώσεις και η εργατικότητα ενός προέδρου, χρειάζεται και την στήριξη και την εμπιστοσύνη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, την οποία σε όλη την θητεία μου είχα από όλους ανεξαιρέτως αμέριστη. Όπως επίσης χρειάζεται και η συνδρομή των εργαζομένων – συνεργατών στην εταιρεία, οι οποίοι με τις γνώσεις τους, την εμπειρία και την εργατικότητά τους βοήθησαν να παραχθεί το έργο αυτό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους θα ήταν το λιγότερο που θα μπορούσα να πω αυτή την στιγμή.

Ενόψει δε της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης, στην οποία δεν θα συμμετάσχω ως υποψήφια αυτή την φορά για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, στηρίζω και θα είμαι στο πλευρό της Θηραϊκής Πολιτείας. Εύχομαι καλή επιτυχία στους υποψήφιους! Ο τόπος μάς χρειάζεται όλους, εκλεγμένους ή μη, αρκεί να συνειδητοποιήσουμε ότι ενωμένοι και όχι διχασμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολύ περισσότερα γιατί ο δήμος είμαστε όλοι οι ενεργοί πολίτες αυτού του υπέροχου νησιού, στο οποίο έχουμε την τύχη να ζούμε.”

Ο κατάλογος του συνολικού έργου της ΓΕΩΘΗΡΑ Μ.Α.Ε. για την περίοδο 2015-2019 είναι διαθέσιμος εδώ.

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Aγαπητή Κατερίνα, ευχαριστούμε για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε σε όλη τη διάρκεια της θητείας σου στη ΓΕΩΘΗΡΑ σε διάφορα θέματα και κυρίως στη μελέτη και παρακολούθηση του Ηφαιστείου Σαντόρίνης. Να είσαι πάντα καλά, Μ.Φυτίκας, πρώην Πρόεδρος ΙΜΠΗΣ και επίτιμος δημότης Σαντορίνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here