Υπ. Τουρισμού: Απολογιστικό βίντεο για τη “μεγάλη επιστροφή του ελληνικού τουρισμού”

Τον απολογισμό της φετινής τουριστικής χρονιάς κάνει με ένα σύντομο βίντεο το Υπουργείο Τουρισμού, τονίζοντας την επιτυχία που καταγράφεται σε ταξιδιωτικά έσοδα και αφίξεις, μέσα στο γενικότερο πλαίσιο επέκτασης της σεζόν, ώστε η Ελλάδα να θεωρείται προορισμός για όλο τον χρόνο.

Στο απολογιστικό βίντεο ” Η μεγάλη επιστροφή του ελληνικού τουρισμού” υπογραμμίζεται ότι τα έσοδα για το 2022 εκτιμάται πως θα φτάσουν τα 18 δισ. ευρώ, με αγορές όπως αυτές του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας και της Γερμανίας να σημειώνουν αυξήσεις +21,3%, +17,6% και +7,2% αντίστοιχα σε σχέση με το 2019.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Επίσης, προβάλλονται αποσπάσματα βίντεο από τις καμπάνιες του 12μηνου τουρισμού και του city break, η συμμετοχή της Ελλάδας σε διεθνείς εκθέσεις, οι στρατηγικές συμφωνίες, τα προγράμματα ενίσχυσης του εγχώριου τουρισμού, καθώς και ο αντίκτυπος που υπήρξε σε διεθνή και ελληνικά ΜΜΕ.

Στο βίντεο υπάρχουν φυσικά και αρκετά πλάνα από τη Σαντορίνη, τη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού, αν και αυτό στο 00:06, με την επισήμως “κλειστή λόγω επικινδυνότητας” Κόκκινη Παραλία γεμάτη από κόσμο δίπλα σε σωρούς από χώματα εξαιτίας κατολισθήσεων, θα ήταν καλύτερο να παραλειφθεί!

Διαφήμιση

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη