Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ

basket_ballΗ αναμέτρηση ανάμεσα στον Αετό 2 και τους Επαλαίμαχους ήταν αυτή που ξεχώρισε από το πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής του ΔΑΠΠΟΣ Basketball League 2015-16. Οι παίκτες του Αετού με αιχμή του δόρατος τον Μουρατίδη που σημείωσε 17 πόντους είχαν καθόλη τη διάρκεια του αγώνα τον έλεγχο του παιχνιδιού, παίρνοντας μάλιστα σ’ ένα σημείο και διψήφια διαφορά πόντων. Ωστόσο, οι Επαλαίμαχοι αντεπιτέθηκαν και πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής, αλλά όταν η μπάλα “έκαιγε”, μία λάθος επαναφορά και οι χαμένες βολές του Πεταλωτή, σε συνδυασμό με την ψυχραιμία των Κλαδιανού και Φασουλή απ’ τη γραμμή των ελευθέρων βολών οδήγησαν αναπόφευκτα τους “δάσκαλους” στην δεύτερη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ, εύκολο απόγευμα είχαν ο Πήγασος και οι άντρες της Α.Ε.Σ που επικράτησαν των παίδων της Α.Ε.Σ και των Utah Jazz με είκοσι (77-57) και 25 (65-40) πόντους αντίστοιχα.

Όσον αφορά στ’ άλλα παιχνίδια, ο Αετός 1 πήρε τους δύο βαθμούς χωρίς να “ιδρώσει”, αφού οι Houston Rockets δεν παρουσιάστηκαν στον αγώνα, ενώ με 20-0 υπέρ των Λύκων κατοχυρώθηκε και το ματς απέναντι στους αποβληθέντες Sharks.

Αναλυτικά τ’ αποτελέσματα της αγωνιστικής:

[col type=”half”]

Πέμπτη 29/10/2015
Α.Ε.Σ Άντρες – Utah Jazz (65-40)
(Διαιτητής: Πεταλωτής)

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/10/2015
Πήγασος – Α.Ε.Σ Παίδες (77-57)
(Διαιτητής: Πεταλωτής)

[/col]

[col type=”half last”]

ΚΥΡΙΑΚΗ 1/11/2015
Houston Rockets – Αετός 1 (0-20 Α.Α)
(Διαιτητές: Πεταλωτής – Σιγάλας)
Επαλαίμαχοι – Αετός 2 (47-51)
(Διαιτητές: Παπαδημητρόπουλος – Σιγάλας)

[/col]

 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη