Aqua Vista Hotels – Ημέρες Καριέρας στη Σαντορίνη!

Ο όμιλος διαχείρισης και ενοικίασης ξενοδοχείων Aqua Vista Hotels διοργάνωσε για πρώτη φορά Ημέρες Καριέρας στα κεντρικά του γραφεία στη Σαντορίνη την περασμένη εβδομάδα, στις 4-5 Νοεμβρίου. Η διοργάνωση στέφθηκε με εξαιρετική επιτυχία και είχε αξιοσημείωτη προσέλευση, γεγονός που οδηγεί στην επανάληψη του event την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022. Σκοπός της διοργάνωσης αυτής είναι η προσέγγιση και απορρόφηση νέων αλλά και υφιστάμενων επαγγελματιών στο χώρο του Τουρισμού που επιδιώκουν την αναγνώριση των προσόντων τους, την άμεση πρόσληψη, τη συστηματική εκπαίδευση, την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους και ασφαλώς την επαγγελματική αλλά και προσωπική τους ανέλιξη!

Στις συνεντεύξεις, εκτός από την ομάδα HR, συμμετέχουν εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα, όπως marketing, πωλήσεις, κρατήσεις, αλλά και το τμήμα ανάπτυξης. Αυτή τη στιγμή γίνεται επεξεργασία και διαλογή των δεδομένων, με κάποιες θέσεις να έχουν ήδη καλυφθεί από τον πρώτο κιόλας κύκλο. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και την αναγνώριση της σπουδαιότητας του ανθρώπινου δυναμικού που θα στελεχώσει τα υφιστάμενα αλλά και τα νέα ξενοδοχεία του ομίλου, καλούνται όλοι όσοι ενδιαφέρονται να κάνουν καριέρα στην κυρίαρχη βιομηχανία της Ελλάδας, να διεκδικήσουν μία ευκαιρία για εξέλιξη στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς.

Η Aqua Vista Hotels προσφέρει πολλές διαφορετικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας, ενώ ποικίλλει ο βαθμός εμπειρίας που ζητείται, ανάλογα με τις απαιτήσεις της θέσης. Μερικά παραδείγματα αυτών των ευκαιριών απασχόλησης είναι τα κάτωθι:

Front Office Manager, Receptionist, Bell-Boy, Συντηρητής, Βραδινός Υπάλληλος Υποδοχής, Chef, Service και Barman.

Η συνεχής εκπαίδευση και εξέλιξη, η επικοινωνία, η χρήση ξένων γλωσσών, αλλά και η εξοικείωση με το ψηφιακό περιβάλλον, αποτελούν ορισμένα αντιπροσωπευτικά παραδείγματα της καθημερινότητας των εργαζομένων του ομίλου. #Join our #avhteam και αποκτήστε δεξιότητες και εμπειρίες μέσα από μία κορυφαία εταιρεία διαχείρισης και ενοικίασης ξενοδοχείων με ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, υψηλές απολαβές, μπόνους και διασυνδέσεις με την εγχώρια και διεθνή αγορά εργασίας.

Παρασκευή και Σάββατο 11-12 Νοεμβρίου, 10:00-18:00, στα γραφεία της Aqua Vista Hotels, στην ευθεία Φηρών-Πύργου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2286028866


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη