16.4 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Άρωμα Oktoberfest από τη Lufthansa σε πτήσεις προς Σαντορίνη

Share

Αεροσυνοδοί της Lufthansa με στολές OktoberfestΠαρότι το Oktoberfest του Μονάχου, που ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τις 19/9-4/10, έχει ματαιωθεί, η Lufthansa τιμά τη βαυαρική παράδοση στις πτήσεις της.

Στο πλαίσιο του δημοφιλούς φεστιβάλ, έντεκα αεροσυνοδοί με την παραδοσιακή βαυαρική ενδυμασία, απογειώθηκαν στις 22 Σεπτεμβρίου από το Μόναχο με προορισμό τη Νέα Υόρκη και το αεροδρόμιο του Νιούαρκ, με αεροσκάφος A350. Παράλληλα, οι επιβάτες της Lufthansa CityLine που ταξίδεψαν σε επιλεγμένους ευρωπαϊκούς προορισμούς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία διαφορετική πτήση στο κλίμα του Oktoberfest. Από τις 21 έως τις 25 Σεπτεμβρίου, οι γιορτινές πτήσεις μετέφεραν επιβάτες από το Μόναχο σε Αθήνα, Σαντορίνη, Κοπεγχάγη, Ελσίνκι, Μάντσεστερ, Βερολίνο, Βιέννη και Σιλτ.

Οι πτήσεις με το πλήρωμα να φορά βαυαρικές ενδυμασίες αποτελεί μία αγαπημένη παράδοση για τη Lufthansa. Οι πρώτες τέτοιες πτήσεις ξεκίνησαν το 1957 και έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλείς στους επιβάτες της Lufthansa σε ολόκληρο τον κόσμο. Το 2006 η ιδέα επαναλήφθηκε και η πρώτη πτήση προσγειώθηκε – όπως και φέτος – στη Νέα Υόρκη. Από τότε, οι γιορτινές πτήσεις της Lufthansa περιλαμβάνουν 25 προορισμούς από την Κίνα στην Ιαπωνία, την Ινδία και τις ΗΠΑ, καθώς και επιλεγμένους προορισμούς σε όλη την Ευρώπη.

Το παραδοσιακό ντίρντλ του πληρώματος της Lufthansa έχει σχεδιάσει ο σχεδιαστής Angermaier από το Μόναχο. Η παραδοσιακή ενδυμασία “Wiesn-Dirndl” των γυναικών είναι σκούρο μπλε με γκρι-ασημί ποδιά. Οι άνδρες φορούν ένα κοντό δερμάτινο παντελόνι με σκούρο μπλε γιλέκο από το ίδιο ύφασμα του Dirndl. Είναι παράδοση αρκετών ετών κατά τη διάρκεια του Oktoberfest το προσωπικό εξυπηρέτησης της Lufthansa στο Terminal 2, να καλωσορίζει τους επιβάτες φορώντας παραδοσιακή φορεσιά.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη