Σαντορίνη: Αστυνομικό δελτίο 11-13/6

Εννέα συλλήψεις περιλαμβάνει το αστυνομικό δελτίο στη Σαντορίνη για το τριήμερο 11-13/6. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, είχαμε:

– Οκτώ συλλήψεις αλλοδαπών για πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων
Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αποτροπή παράνομης εξόδου και την αντιμετώπιση διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, συνολικά οκτώ αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι μετέβησαν στο αεροδρόμιο και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία, τη Γερμανία, την Πολωνία, τη Γαλλία και την Ισπανία. Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.

– Σύλληψη αλλοδαπής για κλοπή
Το πρωί της Κυριακής 12/6, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας συνέλαβαν 55χρονη αλλοδαπή, η οποία νωρίτερα είχε αφαιρέσει χρήματα από ταμειακή μηχανή καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Το μεγαλύτερο μέρος των
αφαιρεθέντων χρημάτων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο.

– Συλλήψεις για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.
Το απόγευμα του Σαββάτου 11/6 συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός, ο οποίος οδηγώντας επικίνδυνα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και υπό την επήρεια αλκοόλ προκάλεσε τροχαίο ατύχημα. Επίσης, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 12/6 συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός, ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα υπό την επήρεια αλκοόλ.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη