Σαντορίνη: Αστυνομικό δελτίο 9-10/8

Πλούσιο είναι το αστυνομικό δελτίο του διημέρου 9-10 Αυγούστου για τη Σαντορίνη, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου.

Πιο συγκεκριμένα, καταγράφηκαν τα παρακάτω:

Συλλήψεις για ναρκωτικά, βία κατά υπαλλήλων (αστυνομικών) και πλαστογραφία
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας συνελήφθησαν:
α) Το απόγευμα της Τρίτης 9/8 26χρονος αλλοδαπός για πλαστογραφία, κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, 3 δενδρύλλια και 3 γραμ. κάνναβης. Επιπλέον, ο 26χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα μας.
β) Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 10/8, 24χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 38,3 γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη. Επιπλέον, ο 24χρονος κατά τη σύλληψή του αποπειράθηκε να διαφύγει, ασκώντας βία στους αστυνομικούς.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Σύλληψη αλλοδαπής για κλοπή
Το απόγευμα της Τετάρτης 10/8 συνελήφθη 37χρονη αλλοδαπή, η οποία προέβη σε κλοπή πορτοφολιού και απόπειρα αφαιρέσεις ακόμη ενός, ωστόσο έγινε αντιληπτή και ακινητοποιήθηκε. Το πορτοφόλι κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη δικαιούχο.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού
Το βράδυ της Τετάρτης 10/8 συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 22χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Συλλήψεις αλλοδαπών για πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων
Κατά το διήμερο 9-10/8 αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας συνέλαβαν οκτώ αλλοδαπούς, οι οποίοι μετέβησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης και κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό τη Γερμανία και την Ιταλία.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη