Σαντορίνη: Αστυνομικό δελτίο Πέμπτης 3/8

Ποικιλία είχε το αστυνομικό δελτίο της Σαντορίνης για την Πέμπτη 3 Αυγούστου. Σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, σημειώθηκαν τα παρακάτω περιστατικά:

– Το μεσημέρι της Πέμπτης, αστυνομικοί του ΑΤ Θήρας συνέλαβαν 24χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

– Το βράδυ, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 28, 40, 45 και 49 ετών, κατηγορούμενοι για υποκλοπή μεταφορικού έργου, καθώς προέβαιναν κατά περίπτωση σε μεταφορά επιβατών (τουριστών) έναντι χρηματικής αμοιβής (κόμιστρο) με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας.

– Το βράδυ επίσης, συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης 29χρονος υπήκοος Ιράν, ο οποίος -κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων- επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Γαλλία.

– Τέλος, καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας ότι τη νύχτα της Τετάρτης 2/8 προς ξημερώματα Πέμπτης 3/8 άγνωστος δράστης μπήκε από ανοικτό παράθυρο σε κατοικία, τη οποίας οι ένοικοι απουσίαζαν, και αφαίρεσε χρήματα, τιμαλφή και διάφορα αντικείμενα. Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη