Αστυνομικό δελτίο Σαντορίνης στις 7/9

Σχετική ποικιλία είχε το χθεσινό (7/9) αστυνομικό δελτίο στη Σαντορίνη, σύμφωνα με ενημέρωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ν. Αιγαίου. Πιο συγκεκριμένα χθες καταγράφηκαν:

Σύλληψη ημεδαπού για οικοδομικές εργασίες
Χθες το πρωί συνελήφθησαν στη Σαντορίνη από αστυνομικούς του ΑΤ Θήρας ένας 49χρονος ημεδαπός και δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 43 και 53 ετών, γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες σε ακίνητο ιδιοκτησίας 46χρονης ημεδαπής. Σε βάρος της 46χρονης σχηματίστηκε δικογραφία.

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή
Το απόγευμα καταγγέλθηκε στο ΑΤ Θήρας ότι νυχτερινές ώρες στις 5-6/9 άγνωστος δράστης παραβίασε κατοικία ημεδαπού, ο οποίος απουσίαζε και αφαίρεσε τιμαλφή και χρηματικό ποσό. Για την υπόθεση διενεργείται έρευνα.

Σύλληψη αλλοδαπού στο αεροδρόμιο
Συνελήφθη χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο του νησιού, από αστυνομικούς του ΑΤ Θήρας, ένας 27χρονος υπήκοος Συρίας κατηγορούμενος για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου. Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος μετέβη στο αεροδρόμιο και κάνοντας χρήση πλαστού διαβατηρίου πορτογαλικών αρχών επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ελβετία. Το πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, καθώς και η κάρτα επιβίβασης κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη