Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 10-11/11

Βόλεϊ
Με ήττα επέστρεψε ο ΑΟ Θήρας από τη Νάξο όπου πραγματοποιήθηκε το κυκλαδίτικο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Volleyball γυναικών. Ο Πανναξιακός βρήκε την ομάδα της Σαντορίνης σε κακή μέρα και πήρε τη νίκη με 3-0, μένοντας μόνος πρώτος στη βαθμολογική κατάταξη.

Την ήττα γνώρισαν και οι νεάνιδες του ΑΟ Θήρας, που ηττήθηκαν στη Νάξο από το αντίστοιχο τμήμα του Πανναξιακού επίσης με 3-0, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Ποδόσφαιρο
Για την 6η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής, η Θύελλα Καμαρίου ηττήθηκε στη Χαλκίδα από τον ΑΟ Χαλκίς με σκορ 1-0, με γκολ που δέχτηκε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις. Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την ομάδα της Σαντορίνης με 10 βαθμούς στην 5η θέση του ομίλου όπου ισοβαθμεί με Άγ. Ιερόθεο και Αιολικό, τον οποίο αντιμετωπίζει για την επόμενη αγωνιστική στη Μυτιλήνη.

Ο Πανθηραϊκός πέτυχε εκτός έδρας νίκη επί του ουραγού της βαθμολογίας Απόλλωνα Ερέτριας με 0-2, με γκολ του Γαϊδαρτζή στο 43′ και στο 90′. Με τη νίκη του αυτή, ο Πανθηραϊκός εφτασε τους 8 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων στην Α’ κατηγορία, ΑΟ Πύργου και ΑΟ Καρτεράδος αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1.

Για το πρωτάθλημα Κ16, Θύελλα Καμαρίου-Πανθηραϊκός 0-4, ενώ για το πρωτάθλημα Κ12 Θύελλα Καμαρίου-Πανθηραϊκός 0-2.

Μπάσκετ
Διπλή επιτυχία είχαν οι ακαδημίες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης απέναντι στον ΑΟ Πάρου. Οι παίδες επικράτησαν με 55-45, ενώ οι έφηβοι με 78-42.

Τέλος, στο τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ που διοργανώνει ο ΔΑΠΠΟΣ, ο Αετός 1 επικράτησε του Λιμεναρχείου με σκορ 35-29, σε ένα κακό από άποψης θεάματος παιχνίδι, ο Αετός 2 πέτυχε την πρώτη του νίκη απέναντι στην Πυροσβεστική σε ένα ακόμα ματς που το σκορ έμεινε σε χαμηλά επίπεδα, 33-29, ενώ οι Λύκοι επιβλήθηκαν άνετα των Ζευς με 60-48.

[adning id="140783"]

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη