Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 12-13/10

Με θετικά κυρίως αποτελέσματα κύλησε το Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου για τις περισσότερες ομάδες της Σανοτρίνης. Πιο αναλυτικά:

Ποδόσφαιρο

Την τρίτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής πέτυχε ο Πανθηραϊκός που για την 4η αγωνιστική επικράτησε του Ερμή Κορυδαλλού με 2-0. Τα γκολ για του γηπεδούχους πέτυχαν ο Μπιρμπίλη (4′) και Περιάλης (80′). Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε και η Θύελλα Καμαρίου που επιβλήθηκε με 1-2 του Εθνικού. Για την ομάδα της Σαντορίνης τα γκολ πέτυχαν ο Αργυρίου (29′) και ο Καραλής (36′), ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε ο Διάκος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 48′. Τόσο ο Πανθηραϊκός, όσο και η Θύελλα μετρούν από τρεις νίκες και μία ισοπαλία και έχουν συγκεντρώσει 10 βαθμούς.

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα Κυκλάδων Α’ κατηγορία ο ΑΟ Πύργου, καθώς επικράτησε εντός έδρας του ΑΟ Πάγου με σκορ 1-0, μετά από γκολ που πέτυχε ο Συνολάκης με κεφαλιά. Αντίθετα, ο ΑΟ Καρτεράδος γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τον ΑΟ Σερίφου.

Για το πρωτάθλημα στην κατηγορία Κ-14 η Θύελλα Καμαρίου ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Νάξου εντός έδρας με 0-2, ενώ ο Πανθηραϊκός νίκησε στη Νάξο την ομάδα από το Φιλώτι με 0-4.

Μπάσκετ

Τριπλή επιτυχία είχαν τα τμήματα της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης στα πρωταθλήματα Κυκλάδων που συμμετέχουν ανά κατηγορία. Οι άνδρες νίκησαν εντός έδρας τον Μαρπησσαϊκό 72-57, οι παίδες νίκησαν επίσης τον Μαρπησσαϊκό με 57-32, ενώ εκτός έδρας νίκη πέτυχαν και οι κορασίδες επί του Πανναξιακού με 28-58.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη