16.4 C
Santorini
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 15-16/2

Share

Βόλεϊ
Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, ο ΑΟ Θήρας κατάφερε να επικρατήσει του Παναθηναϊκού στο τάι μπρέικ και να πάρει δύο βαθμούς από το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων, οι κορασίδες του ΑΟ Θήρας κέρδισαν και τους δύο αγώνες που έδωσαν αυτό το Σαββατοκύριακο στη Σαντορίνη. Το Σάββατο επικράτησαν του ΑΣ Ίου με 3-0 και την Κυριακή του ΑΟ Πάρου με το ίδιο σκορ.

Ποδόσφαιρο
Πικρή γεύση άφησε στη Θύελλα Καμαρίου το φινάλε του ντέρμπι με την Καλλιθέα, καθώς η ομάδα της Σαντορίνης ηττήθηκε με 0-1 με γκολ που πέτυχε η Καλλιθέα στο 94′. Με αυτή την νίκη, η Καλλιθέα ξέφυγε με τέσσερις βαθμούς από τη δεύτερη Θύελλα και γίνεται το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Πικρό ήταν το φινάλε και για τον Πανθηραϊκό που αγωνιζόταν εκτός έδρας με τον Εθνικό. Αν και προηγήθηκε με 0-2 χάρη σε γκολ του Κορακιανίτη στο 43’ και του Περιάλη στο 78’, η ομάδα της Σαντορίνης δέχθηκε την ισοφάριση από τον Εθνικό στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης για το τελικό 2-2. Ο Πανθηραϊκός βρίσκεται στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μπάσκετ
Η γυναικεία ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης επικράτησε στην Πάρο του Μαρπησσαϊκού με 35-65.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη