Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 15-16/12

Νίκες και ισοπαλίες απέσπασαν οι ομάδες της Σαντορίνης το Σαββατοκύριακο 15-16/12. Αναλυτικά:

Βόλεϊ
Ο ΑΟ Θήρας νίκησε με 3-0 την Κόρινθο για τη 10η αγωνιστική της Volleyleague και πλέον επικεντρώνεται στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τη φινλανδική Kuusamo για τη φάση των 16 του CEV Challenge Cup.

Ποδόσφαιρο
Για την 11η αγωνιστική του 7ου ομίλου στην Γ’ εθνική, η Θύελλα κατάφερε στο 84′ να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας κάνοντας το 1-1 απέναντι στον Ηλυσιακό, ενώ ο Πανθηραϊκός έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Καλλιθέα.

Για τον 3ο όμιλο της Α’ κατηγορίας του πρωταθλήματος Κυκλάδων, ο Καρτεράδος παρά το ότι βρέθηκε να χάνει με 0-2 από τον ΠΑΣ Νάξου, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να νικήσει με το εντυπωσιακό 6-2. Ο ΑΟ Πύργου ήρθε ισόπαλος 2-2 εκτός έδρας απέναντι στον ΑΣ Ίου.

Για το πρωτάθλημα της Κ14 Κυκλάδων, η Θύελλα Καμαρίου νίκησε το Φιλώτι με το επιβλητικό 9-0, ενώ μια μέρα μετά ο Πανθηραϊκός νίκησε και αυτός το Φιλώτι με το ακόμα πιο εντυπωσιακό 15-0!

Μπάσκετ
Με το ροζ φύλλο αγώνα επέστρεψαν από τη Νάξο οι έφηβοι της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης που επικράτησαν του Πανναξιακού μετά από έναν αγώνα θρίλερ με 47-53.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη