Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 17-18/2

Επιτυχημένο κρίνεται σε γενικές γραμμές το αθλητικό Σαββατοκύριακο 17-18/2 με τις περισσότερες ομάδες της Σαντορίνης να πετυχαίνουν σημαντικές νίκες και να ικανοποιούν τους φιλάθλους με τις εμφανίσεις τους.

Στο βόλεϊ
Ο ΑΟ Θήρας πήρε σπουδαία νίκη επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη με 1-3 σετ για την 17η αγωνιστική της Volleyleague και ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Διπλή επιτυχία είχαν και οι παγκορασίδες της ομάδας που νίκησαν στη Νάξο τόσο το Φιλώτι με 1-3 και τον Πανναξιακό με 0-3.

Στο μπάσκετ
Οι παίδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης ηττήθηκαν στη Νάξο από την ομάδα ΑΠΑΣ Τα Φανάρια με 77-53, ενώ οι κορασίδες της ΑΕΣ επικράτησαν των Φαναριών με 47-51. Και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα αντίστοιχα Final 4 της ΕΣΚΚ 2017-2018.

[adning id="140783"]

Στο ποδόσφαιρο
Ο Πανθηραϊκός πέτυχε μεγάλης σημασίας εντός έδρας νίκη, καθώς επικράτησε με 2-1 της Ερμιονίδας για την 16η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ εθνικής κατηγορίας. Με την νίκη αυτή, την πέμπτη έως τώρα στο πρωτάθλημα, η ομάδα της Σαντορίνης ανέβηκε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Για την Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος Κυκλάδων, η Θύελλα Καμαρίου συνεχίζει αήττητη, καθώς επικράτησε του Καρτεράδου στο γήπεδο των Φηρών με το εντυπωσιακό 0-8! Επίσης, η Λάβα Εμπορείου νίκησε στη Νάξο τον ΠΑΣ Νάξου με σκορ 1-2.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη