20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 17-18/3

Share

Πλούσια αγωνιστική δράση είχε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τις ομάδες της Σαντορίνης. Ας δούμε ανά άθλημα τα αποτελέσματα που έφεραν.

Βόλεϊ
Ο ΑΟ Θήρας επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Ηλιούπολης με 3-0 σετ στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ για την 20η αγωνιστική της Volleyleague. Η ομάδα της Σαντορίνης βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και μπορεί να κυνηγήσει μέχρι και τη 2η, στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ποδόσφαιρο
Για την 20η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής, ο Πανθηραϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα κόντρα στον Παναργειακό, σε ματς που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής 18/3 στο Άργος. Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, ο Πανθηραϊκός βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας του ομίλου του, σε σύνολο 11 ομάδων.

Για το πρωτάθλημα στην Α’ κατηγορία των Κυκλάδων, η Λάβα Εμπορείου αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με τον Αθλητικό Σύλλογο Ίου με σκορ 2-2, ενώ ο Καρτεράδος ηττήθηκε στη Νάξο από τον Αστέρα Τραγαίας με το επιβλητικό 7-0. Για την κατηγορία Κ14 η ο Πανθηραϊκός νίκησε με 2-1 τον ΠΑΣ Νάξου, ενώ στην Κ18 ο ΠΑΣ Νάξου επικράτησε του Πανθηραϊκού στα Φηρά με 2-3.

[adning id="140783"]

Μπάσκετ
Στην 5η τους συμμετοχή σε Final 4 τα τελευταία έξι χρόνια, οι κορασίδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης βρέθηκαν στην 4η θέση. Στον ημιτελικό της Παρασκευής ηττήθηκαν από τον ΤΑΚ Περιστεριώνα με 37-44 σε ένα παιχνίδι που έσπασε καρδιές. Στον μικρό τελικό του Σαββάτου ηττήθηκαν και από τον ΑΟ Πάρου με 38-30. Στην πρώτη θέση της κατάταξης βρέθηκε ο Περιστεριώνας που νίκησε στον μεγάλο τελικό τον ΑΟ Ερμούπολης με 39-47.

Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων, οι άνδρες της ΑΕΣ νίκησαν στην Πάρο τον ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκό με σκορ 59-75.

Για το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ που διοργανώνει ο ΔΑΠΠΟΣ, στην 15η αγωνιστική είχαμε τα αποτελέσματα: Αετός 2-Αετός 1 58-43, Επαλαίμαχοι-Γερόλυκοι 58-52, Λύκοι-Α.Ε.Σ Παίδες 66-61.

 [adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη