Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 19-20/1

Βόλεϊ
Με το βλέμμα στραμμένο στην αναμέτρηση της Τρίτης με την Polkky Kuusamo για τη φάση των 16 του Challenge Cup, ο ΑΟ Θήρας επικράτησε εύκολα των Μακεδόνων με 3-0 σετ, με τη νέα πασαδόρο Άνα Γκμπρατς να κάνει το ντεμπούτο της με τα χρώματα της ομάδας.

Διπλή επιτυχία σημείωσαν στη Νάξο οι κορασίδες του ΑΟ Θήρας, αφού νίκησαν με 0-3 σετ και τον Απόλλωνα Νάξου και το Φιλώτι.

Ποδόσφαιρο
Στις νίκες επέστρεψε μετά από ένα τρίμηνο η Θύελλα Καμαρίου που επικράτησε εντός έδρας του Απόλλωνα Ερέτριας με 3-0, για την 14η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Με 16 βαθμούς η Θύελλα ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογικής κατάταξης. Για την ίδια αγωνιστική, ο Πανθηραϊκός ήρθε ισόπαλος 1-1 στην έδρα του Ηλυσιακού και με 22 βαθμούς είναι στην 4η θέση.

Στο τοπικό ντέρμπι μεταξύ Καρτεράδου και Πύργου για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας των Κυκλάδων, νικητής αναδείχθηκε ο Πύργος με σκορ 0-2. Για το πρωτάθλημα στην κατηγορία Κ14, ο Πανθηραϊκός επιβλήθηκε της Θύελλας Καμαρίου με το εμφατικό 12-0.

Μπάσκετ
Την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισαν οι έφηβοι της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης που έχασαν στην παράταση από τον Πανναξιακό με σκορ 66-74 (κανονική διάρκεια 64-64). Αντίθετα, οι παίδες της ΑΕΣ πέτυχαν την έκτη φετινή τους νίκη με 70-61 επί του Πανναξιακού και βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου τους.

Τέλος, για το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ του ΔΑΠΠΟΣ, Αετός 1-Πυροσβεστική 54-32 και Πήγασος-Αετός 2 47-42.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη