Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 23-24/11

Βόλεϊ
Λίγο πριν ξεκινήσουν οι ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, ο ΑΟ Θήρας συνεχίζει το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα καθώς νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ, παραμένοντας μόνος πρώτος στη βαθμολογία.

Με μια νίκη και μια ήττα επέστρεψαν από τη Νάξο οι νεάνιδες του ΑΟ Θήρας. Το Σάββατο ηττήθηκαν από την ομάδα Ζευς Φιλωτίου με 3-1 σετ, ενώ την Κυριακή νίκησαν τον Απόλλωνα Νάξου με 0-3.

Ποδόσφαιρο
Χρυσό γκολ πέτυχε για τον Πανθηραϊκό ο Νίκος Βαλαβανόπουλος στις καθυστερήσεις του αγώνα κόντρα στην Καλλιθέα που έγινε στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για την 10η αγωνιστική στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής. Το τελικό 0-1 για την ομάδα της Σαντορίνης την φέρνει στην 5η θέση με 16 βαθμούς να ισοβαθμεί με την Κηφισιά. Σημαντικό είναι επίσης ότι εκτόπισε από την κορυφή την Καλλιθέα, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Θύελλα Καμαρίου με τη νίκη της επί του Ακράτητου, μένοντας μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα με 23 βαθμούς. Μετά από ένα χορταστικό παιχνίδι όπου σημειώθηκαν επτά συνολικά τέρματα, η Θύελλα πήρε τη νίκη με σκορ 4-3.

Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων Α’ κατηγορίας, ο Καρτεράδος ηττήθηκε εντός έδρας με 0-4 από τον ΑΟ Πάρου, ενώ ο ΑΟ Πύργου νίκησε στη Σέριφο τον ΑΟ Σερίφου με 4-2. Για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, η β’ ομάδα του Πανθηραϊκού ηττήθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Ίου με 1-3.

Για το πρωτάθλημα Κ14, η Θύελλα Καμαρίου έχασε με 0-1 από τον ΑΟ Πάρου, ο οποίος έπαιξε και με τον Πανθηραϊκό και έχασε με 2-0. Για την κατηγορία Κ10 Θύελλα Καμαρίου και Πανθηραϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0.

Μπάσκετ
Το τοπικό πρωτάθλημα “ΔΑΠΠΟΣ Basketball League 2019-2020” ξεκίνησε με την εντυπωσιακή εμφάνιση των παικτών της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης έναντι των Κα Μιν Soon. Οι νεοφώτιστοι Oklaχώμα Islanders κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν τελικά το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Αετό 1, ενώ χάρη στην εμπειρία τους οι Λύκοι διαχειρίστηκαν άψογα το ματς με την Πυροσβεστική, παίρνοντας κι εκείνοι το “δίποντο”. Οι Two Brothers δεν κατάφεραν να συμπληρώσουν τουλάχιστον την απαραίτητη εξάδα για να αγωνιστούν, με αποτέλεσμα να μηδενιστούν.

Α.Ε. Σαντορίνης-Κα ΜινSoon 93-42
TwoBrothers-Πάνθηρες 0-20 Α.Α.
Λύκοι-Πυροσβεστική 53-46
Αετός 1-Oklaχώμα Islanders 47-57

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη