21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 23-24/3

Share

Βόλεϊ
Τη 19η νίκη του μέτρησε στο φετινό πρωτάθλημα ο ΑΟ Θήρας, στην 21η αγωνιστική της Volleyleague, κάνοντας το 0-3 μέσα στην έδρα της Κορίνθου, εξασφαλίζοντας έτσι τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια και το πλεονέκτημα έδρας στα play off με τον Πανναξιακό που θα ακολουθήσουν.

Νίκες σημείωσαν και τα τμήματα κορασίδων και παγκορασίδων του ΑΟ Θήρας απέναντι στα αντίστοιχα τμήματα της ομάδας ΑΜΣ Ζευς Φιλωτίου. Οι παγκορασίδες της Σαντορίνης επικράτησαν με 3-1, ενώ οι κορασίδες με 3-0.

Ποδόσφαιρο
Για την 20η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής, η Θύελλα Καμαρίου αναδείχτηκε ισόπαλη με την Κόρινθο εκτός έδρας με σκορ 1-1, ενώ το παιχνίδι του Πανθηραϊκού και της Χαλκίδας δεν έγινε, καθώς η ομάδα της Εύβοιας δε μετέβη στη Σαντορίνη λόγω του απαγορευτικού.

Για τη 2η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ στο πρωτάθλημα Κυκλάδων, o ΑΟ Πύργου ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον ΑΟ Πάρου, γράφοντας το τελικό 1-1.

Μπάσκετ
Διπλή επιτυχία σημείωσε η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης επί του Μαρπησσαϊκού, καθώς οι μεν κορασίδες επικράτησαν με 52-42, οι δε άνδρες με 56-54.

Τέλος, το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ του ΔΑΠΠΟΣ έριξε αυλαία με τον Πήγασο να στέφεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής, καθώς επικράτησε στον μεγάλο τελικό της ΑΕΣ με 77-74. Την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα Αετός 2 που νίκησε στον μικρό τελικό τους Λύκους με 59-53.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη