Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 2-3/2

Βόλεϊ
Άλλη μια σπουδαία νίκη πέτυχε το Σάββατο ο ΑΟ Θήρας, που επιβλήθηκε του Πανναξιακού με 3-1 σετ, μέσα στο κατάμεστο ΔΑΠΠΟΣ, και πλέον βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας της Volleyleague γυναικών, 3 βαθμούς πίσω από τον πρώτο Ολυμπιακό. Η ομάδα του Μπράνκο Γκάιτς στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση της Τετάρτης με την Aydin BBSK για τη φάση των 8 του Challenge Cup.

Νίκη επί του Πανναξιακού πέτυχαν και οι κορασίδες του ΑΟ Θήρας που επικράτησαν με 3-0 σετ (25-13, 25-13, 25-17).

Ποδόσφαιρο
Αν και δεν έλειψαν οι καλές στιγμές, ο Πανθηραϊκός με το Αιγάλεω έμειναν ισόπαλοι στο 0-0 για την 15η αγωνιστική του 7ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Ισόπαλη αναδείχτηκε και η Θύελλα Καμαρίου που ήρθε 1-1 με τους Αγίους Αναργύρους εκτός έδρας, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις του αγώνα μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ο Πανθηραϊκός βρίσκεται στην 4η θέση με 23 βαθμούς, ενώ η Θύελλα με 17 βαθμούς είναι 7η. Οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στην έδρα της Θύελλας την επόμενη εβδομάδα για την 16η αγωνιστική.

Για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας Κυκλάδων, ο ΑΟ Πύργου κέρδισε εντός έδρας με 5-2 τον ΠΑΣ Νάξου, ενώ ο Καρτεράδος νίκησε εκτός έδρας το Φιλώτι με 0-3. Στον γ’ όμιλο όπου αγωνίζονται οι δύο ομάδες, ο ΑΟ Πύργου είναι 2ος με 26 βαθμούς, ενώ ο Καρτεράδος 3ος με 20.

Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων στην κατηγορία Κ14, η Θύελλα Καμαρίου ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με τον Πανναξιακό 4-4, ενώ μια μέρα μετά συνετρίβη από τον ΠΑΣ Νάξου με 19-1.

Μπάσκετ
Οι έφηβοι της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης επέστρεψαν από την Πάρο με το ροζ φύλλο αγώνα, μετά το 52-68 επί του ΑΟ Πάρου.

Τέλος, στις εξ αναβολής αναμετρήσεις του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ που διοργανώνει ο ΔΑΠΠΟΣ είχαμε τα αποτελέσματα:
Two Brothers – Πήγασος 72 – 65
Λιμεναρχείο – Ζευς 62-60

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη