Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 25-26/1

Βόλεϊ
Για την 13η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΑΟ Θήρας κατάφερε στο τάι μπρέικ να κάμψει την αντίσταση της Θέτιδας και να φύγει από τη Βούλα με δίποντο που τον αφήνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον Ολυμπιακό.

Οι νεάνιδες του ΑΟ Θήρας πέτυχαν την πρώτη τους διάκριση καθώς κατέκτησαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Final 4 βόλεϊ νεανίδων των Κυκλάδων. Στον μικρό τελικό νίκησαν με 3-2 σετ τον Ποσειδώνα Τήνου.

Ποδόσφαιρο
Η Θύελλα Καμαρίου συνεχίζει ακάθεκτη να οδηγεί την κούρσα του 5ου ομίλου στη Γ’ εθνική με 41 βαθμούς, αφού νίκησε με 2-0 και τον Εθνικό. Με νίκη συνέχισε και ο Πανθηραϊκός, που πέρασε με 0-2 από την έδρα του Ερμή Κορυδαλλού και με 32 βαθμούς είναι στην τρίτη θέση.

Για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων, ο ΑΟ Πύργου ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΑΟ Σύρου με 1-4, ενώ ο Καρτεράδος γνώρισε βαριά ήττα με 8-2 στην έδρα του ΑΟ Πάγου. Στο πρωτάθλημα της Κατηγορίας Κ16 η Θύελλα Καμαρίου νίκησε τον ΠΑΣ Νάξου με 2-1, ενώ για το πρωτάθλημα Κ12 η Θύελλα έχασε από τον ΠΑΣ Νάξου με 0-5.

Μπάσκετ
Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης πανηγύρισε δύο νίκες των τμημάτων της επί του Πανναξιακού. Οι μεν κορασίδες με 49-38, οι δε έφηβοι με το εντυπωσιακό 99-31!

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη