Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 26-27/10

Βόλεϊ
Τρεις νίκες πανηγύρισε το περασμένο Σαββατοκύριακο ο ΑΟ Θήρας. Εκτός από τη νίκη επί της Θέτιδας με 3-1 σετ που τον έφερε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Volleyleague, με ροζ φύλλα αγώνα γύρισαν από την Πάρο στη Σαντορίνη και οι νεάνιδες μετά το 0-3 επί του Νηρέα, αλλά και οι κορασίδες που νίκησαν με 0-3 τον ΑΟ Πάρου.

Ποδόσφαιρο
Για την 6η αγωνιστική της Γ’ εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, η Θύελλα Καμαρίου έφερε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με το Κερατσίνι και με 14 βαθμούς βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 5ου ομίλου. Για την ίδια αγωνιστική, ο Πανθηραϊκός γνώρισε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, αφού έχασε στη Μύκονο από την Άνω Μερά με 1-0. Με 11 βαθμούς ο Πανθηραϊκός βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας των Κυκλάδων, ο Καρτεράδος νίκησε με 4-1 εντός έδρας τον ΑΟ Πάγου, ενώ αντίθετα ο ΑΟ Πύργου γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του, αυτή τη φορά στην έδρα του ΑΟ Σύρου με σκορ 2-1.

Για το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας, η δεύτερη ομάδα του Πανθηραϊκού ηττήθηκε στη Νάξο από τον Αστέρα Τραγαίας με 2-1.

Στο πρωτάθλημα Κυκλάδων της κατηγορίας Κ-14, Θύελλα Καμαρίου και Πανθηραϊκός επιβλήθηκαν του Μαρπησσαϊκού, η μεν Θύελλα με 5-2, ο δε Πανθηραϊκός με 5-0. Στο πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ-12, η Θύελλα Καμαρίου έχασε στη Νάξο από τον ΠΑΣ Νάξου με 4-2, ενώ για την κατηγορία Κ-10, Πανθηραϊκός και Θύελλα Καμαρίου ήρθαν ισόπαλοι 0-0.

Ιστιοπλοΐα
Ο Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης συμμετείχε στον Διασυλλογικό Αγώνα Ιστιοπλοΐας “Κύπελλο Ποσειδώνια 2019”, που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Σύρου.
Αγωνιζόμενοι με σκάφη τύπου Optimist, οι αθλητές του Ν.Ο.Σ. κατέκτησαν τις ακόλουθες θέσεις:
Μπουρντάς Ειρηναίος 5ος στους παίδες, 22η θέση στη γενική κατάταξη
Κούτουλας Γεράσιμος 13ος στους παίδες, 33η θέση στη γενική κατάταξη
Κολιούσης Ωρίων 14ος στους παίδες, 34η θέση στη γενική κατάταξη
Τσιαγκούρης Φοίβος 15ος στους παίδες, 37η θέση στη γενική κατάταξη

Τελευταία ενημέρωση 28/10 – ώρα 23:00

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη