Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 30/11-1/12

Βόλεϊ
Χωρίς δυσκολία και με 3-0 σετ πέρασε από την έδρα του Ηλυσιακού ο ΑΟ Θήρας για την 7η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στο +1 από τον δεύτερο Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες το προσεχές Σάββατο στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ.

Ποδόσφαιρο
Την πρώτη της εντός έδρας ήττα γνώρισε η Θύελλα Καμαρίου που ηττήθηκε με σκορ 2-0 από το Μοσχάτο, για την 11η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Μετά από αυτή την απώλεια βαθμών, την έφτασαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και στους 23 βαθμούς η Καλλιθέα και ο Αγ. Ιερόθεος, ο οποίος νίκησε με 2-1 τον Πανθηραϊκό. Ο Πανθηραϊκός με 16 βαθμούς είναι στην έκτη θέση.

Για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας Κυκλάδων, ο Πύργος ηττήθηκε εντός έδρας με 0-4 από τον Πανναξιακό, ομάδα που με την ολοκλήρωση του α’ γύρου κατακτά τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Ο αγώνας του Καρτεράδου με τον ΑΟ Μυκόνου ματαιώθηκε καθώς η ομάδα της Σαντορίνης δεν κατάφερε να ταξιδέψει στη Μύκονο όπως είχε προγραμματίσει.

Οι ακαδημίες Κ16 του Πανθηραϊκού συνέτριψαν τον Αθλητικό Σύλλογο Ίου με σκορ 10-0. Την ομάδα της Ίου νίκησε με 3-0 και η Κ12 της Θύελλας Καμαρίου.

Μπάσκετ
Οι κορασίδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης ηττήθηκαν στην Πάρο από τον Μαρπησσαϊκό με 51-32, ενώ οι παίδες της ομάδας νίκησαν επίσης στην Πάρο τον Πλοηγό Αντιπάρου με 38-68.

Για την 2η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήατος μπάσκετ του ΔΑΠΠΟΣ, οι Oklaχώμα Islanders έκαναν το δύο στα δύο νικώντας τους Πάνθηρες, ενώ στην αναμέτρηση του Πήγασου με τους Bombayers, το σκορ αδικεί τους Bombayers, αφού οι “αεροπόροι” κατάφεραν να πάρουν διαφορά ασφαλείας με σουτ από τη γραμμή των τρίποντων στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Οι Two Brothers, αν και ελλιπείς, είχαν τη χαρά να γευτούν την πρώτη τους νίκη απέναντι στους Κα Μιν Soon, ενώ στο “οικογενειακό” διπλό των Αετών το ροζ φύλλο αγώνα κατέκτησε ο Αετός 3.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Bombayers –Πήγασος 39-56, Κα Mιν Soon – Two Brothers 37-43, Αετός 3 – Αετός 2 42-27, Oklaχώμα Islanders – Πάνθηρες 67-29.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη