Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 8-9/12

Βόλεϊ
Παρά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο ΑΟ Θήρας απέσπασε ένα ακόμα 3ποντο, νικώντας τη Θέτιδα με 3-0 σετ για την 8η αγωνιστική της Volleyleague. Έχοντας έναν αγώνα λιγότερο, η ομάδα της Σαντορίνης βρίσκεται στην τρίτη θέση, 3 βαθμούς πίσω από τον πρώτο Ολυμπιακό και 2 βαθμούς πίσω από τον δεύτερο Πανναξιακό.

Ποδόσφαιρο
Για την 10η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής, η Θύελλα Καμαρίου ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με τον Άγιο Ιερόθεο 1-1, ενώ και ο Πανθηραϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Αιολικό στο γήπεδο των Φηρών. Η ομάδα του Καμαρίου με 12 βαθμούς είναι στην 7η θέση του ομίλου, ενώ ο Πανθηραϊκός με 14 στην 5η θέση.

Για την Κ12 του πρωταθλήματος Κυκλάδων, αμφότεροι Πανθηραϊκός και Θύελλα ηττήθηκαν στη Σαντορίνη από τον ΠΑΣ Νάξου. Ο μεν Πανθηραϊκός με 1-5, η δε Θύελλα Καμαρίου με 0-1.

Μπάσκετ
Ηττημένες επέστρεψαν από την Πάρο και οι δύο αποστολές της ΑΕ Σαντορίνης. Το μεν ανδρικό τμήμα ηττήθηκε από τον Μαρπησσαϊκό με 72-54, ενώ το γυναικείο γνώρισε την ήττα από τον ΑΟ Πάρου με 60-36.

Για το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ του ΔΑΠΠΟΣ είχαμε τις αναμετρήσεις:
Ζευς – Αετός 2 40-34
Λιμεναρχείο – Two Brothers 41-52

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη