Σαντορίνη: Αθλητική ανασκόπηση 9-10/11

Βόλεϊ
Με νίκη συνέχισε την πορεία του στη φετινή Volleyleague ο ΑΟ Θήρας που επικράτησε του Πανναξιακού με 3-0 σετ και έκανε το 4 στα 4, συνεχίζοντας να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Νίκες πέτυχαν και οι ακαδημίες του ΑΟ Θήρας. Αμφότερες οι ομάδες κορασίδων και νεανίδων νίκησαν με 3-0 σετ τα αντίστοιχα τμήματα του Απόλλωνα Νάξου.

Ποδόσφαιρο
Η Θύελλα Καμαρίου επικράτησε του Πανθηραϊκού με 1-0 στο τοπικό ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής για τον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής. Με τη νίκη της αυτή η Θύελλα ισοβαθμεί στη 2η θέση με το Μοσχάτο με 17 βαθμούς, στο -2 από την ομάδα της Καλλιθέας που βρίσκεται στην 1η θέση. Ο Πανθηραϊκός με 12 βαθμούς είναι στην 6η θέση.

Για το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας των Κυκλάδων, η β’ ομάδα του Πανθηραϊκού ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΠΑΣ Νάξου με 2-3. Την ήττα από την ίδια ομάδα της Νάξου γνώρισε και η Κ14 του Πανθηραϊκού, με σκορ 3-0. Οι ομάδες Κ10 της Θύελλας Καμαρίου και του Πανθηραϊκού έπαιξαν επίσης με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Νάξου με τα δύο παιχνίδια να καταλήγουν ισόπαλα 0-0.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη