Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 12-13/11

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον προμηνύεται το αθλητικό Σαββατοκύριακο 12-13/11, με τις ομάδες της Σαντορίνης να δίνουν σημαντικούς εντός και εκτός έδρας αγώνες.

Στην εντός έδρας δραστηριότητα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Σάββατο 12 Νοεμβρίου
Ώρα 17:00 – Στο δημοτικό γήπεδο των Φηρών, η ομάδα Κ14 του Πανθηραϊκού υποδέχεται τον ΠΑΣ Νάξου για την 4η αγωνιστική στον 3ο όμιλο του ποδοσδαιρικού πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Ώρα 19:00 – Ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται στο ΔΑΠΠΟΣ τον Πανναξιακό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Ώρα 21:15 – Οι παίδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης αντιμετωπίζουν στο ΔΑΠΠΟΣ την ομάδα των Φαναριών από τη Νάξο για το πρωτάθλημα παίδων της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων. Οι νεαροί Πρωταθλητές Κυκλάδων του κ. Αξιώτη, με νίκες στα δύο πρώτα τους παιχνίδια, διαγράφουν εξαιρετική πορεία και φέτος.

Κυριακή 13 Νοεμβρίου
Ώρα 09:45 – Οι νεάνιδες του ΑΟ Θήρας αγωνίζονται στο ΔΑΠΠΟΣ απέναντι στις νεάνιδες του Πανναξιακού για το πρωτάθλημα βόλεϊ των Κυκλάδων.

Ώρα 11:00 – Στο δημοτικό γήπεδο Καμαρίου η ομάδα Κ18 της Θύελλας υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Νάξου για την 2η αγωνιστική στον 2ο όμιλο του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Ώρα 15:00 – Για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ στην Γ εθνική κατηγορία και με ανανεωμένη σύνθεση και τεχνικό επιτελείο, η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης αντιμετωπίζει στο ΔΑΠΠΟΣ την ομάδα του Κάδμου Θήβας, με στόχο την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ώρα 17:15 – Για την 1η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ, στο παρκέ του ΔΑΠΠΟΣ θα αγωνιστούν ο Πύραυλος και οι 2 Brothers.

Ώρα 19:00 – Συνέχεια στην 1η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ με την αναμέτρηση ΒετεράνοιΑφρός.


Στην εκτός Σαντορίνης δραστηριότητα:

Για την 7η αγωνιστική στην Α κατηγορία του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος των Κυκλάδων, η Θύελλα Καμαρίου θα αγωνιστεί την Κυριακή 13/11 (ώρα 10:30) στην έδρα του Πανναξιακού, ενώ η Λάβα Εμπορείου την ίδια μέρα (ώρα 15:00) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Άνω Μερά Μυκόνου.

Στον 2ο όμιλο της Β κατηγορίας του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Κυκλάδων, ο Καρτεράδος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 13/11 (ώρα 09:00) τον Μαρπησσαϊκό.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη