Το ντέρμπυ των Κυκλάδων: ΑΟ Θήρας-Πανναξιακός το Σάββατο στο ΔΑΠΠΟΣ

Κλικ για μεγέθυνση

Η ναυμαχία των Κυκλάδων ανάμεσα σε ΑΟ Θήρας και Πανναξιακό ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών. Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, ώρα 19:00, στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ.

Ο Πανναξιακός μέχρι τώρα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με 12 βαθμούς μετά από τέσσερις καθαρές νίκες, απέναντι σε Άρη και ΑΕΚ εντός έδρας και απέναντι σε Ηλιούπολη και Αίαντα Ευόσμου εκτός.

Ο ΑΟ Θήρας φαίνεται να μην έχει σταθεροποιήσει την απόδοσή του μέχρι τώρα και μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Ολυμπιακού στο τάι μπρέικ και την αγχωτική νίκη στη 2η αγωνιστική στο Μαρκόπουλο, έχει φτάσει τους αγώνες με Ελπίδα και Μακεδόνες επίσης σε τάι μπρέικ, κερδίζοντας τον πρώτο και χάνοντας τον δεύτερο. Οι απώλειες αυτές τον βρίσκουν με 8 βαθμούς στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Αν και το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην αρχή, προκειμένου να μη μείνει μακριά από τους συνδιεκδικητές της τετράδας, η ανάγκη για καθαρό 3ποντο στον αγώνα με τον Πανναξιακό το Σάββατο είναι μεγάλη για τον ΑΟ Θήρας. Ακόμα μεγαλύτερη είναι και η ανάγκη για υποστήριξη της ομάδας από τους φιλάθλους της. Ραντεβού λοιπόν το Σάββατο 12/11, στις 19:00, στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ!

“Κομβικό” χαρακτήρισε το παιχνίδι του Σαββάτου ο προπονητής του ΑΟ Θήρας κος Απόστολος Οικονόμου, μιλώντας στο atlantea. “Ο Πανναξιακός έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Εμείς καλούμαστε να διαχειριστούμε την κούραση και το κακό momentum και να δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες απέναντι σε μια εξίσου καλή ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Προσωπικά πιστευω στην ομάδα, ως σύνολο και ως μονάδες, και με την βοήθεια του κόσμου μας θα δωσουμε όλη μας την ενέργεια για να έρθει το ποθητό αποτέλεσμα” συνέχισε ο κος Οικόνομου.

Για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής, ο Άρης υποδέχεται τη Θέτιδα, ο Αίαντας Ευόσμου την Ηλιούπολη και ο Ολυμπιακός τους Μακεδόνες. Η Ελπίδα θα αγωνιστεί στην έδρα του Μαρκόπουλου και ο Παναθηναϊκός στης ΑΕΚ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη