Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 13-14/10

Τον πρώτο του φετινό εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής θα δώσει την Κυριακή 14 Οκτωβρίου ο Πανθηραϊκός που υποδέχεται στις 16:00 τον Ηλυσιακό για την 3η αγωνιστική. Η ομάδα της Σαντορίνης ζητά την συμπαράσταση του κόσμου από τις εξέδρες του γηπέδου προκειμένου να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η Θύελλα Καμαρίου για την 3η αγωνιστική αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στον Απόλλωνα Ερέτριας την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 14:00 με στόχο τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Οι εξ αναβολής αγώνες της 1ης αγωνιστικής και για τις δύο ομάδες έχουν καθοριστεί για το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, οπότε ο μεν Πανθηραϊκός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κόρινθο, ενώ η Θύελλα θα υποδεχτεί το Αιγάλεω.

Τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Κυκλάδων ξεκινά και ο ΑΟ Καρτεράδος που αγωνίζεται το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 18:00 εκτός έδρας απέναντι στον ΠΑΣ Νάξου.

Στη Νάξο θα αγωνιστεί και η ομάδα Κ14 της Θύελλας Καμαρίου που για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της κατηγορίας της αντιμετωπίζει το πρωί της Κυριακής το Φιλώτι.

Σε ό,τι αφορά το μπάσκετ, το πρωτάθλημα γυναικών στις Κυκλάδες επιστρέφει μετά απο επτά χρόνια. Η γυναικεία ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης αντιμετωπίζει για την 1η αγωνιστική στην Τήνο τον ΤΑΚ Περιστεριώνα. Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο στις 19:30.

Τέλος, το αθλητικό μενού του Σαββάτου περιλαμβάνει και τους αγώνες kickboxing “WKF Santorini Cup 4” με την επωνυμία “Santorini vs Challenger“, που θα ξεκινήσουν στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη