Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 17-18 Νοεμβρίου

Καιρού επιτρέποντος, οι προγραμματισμένες για αυτό το Σαββατοκύριακο αναμετρήσεις των ομάδων της Σαντορίνης έχουν ως εξής:

Βόλεϊ
Το σερί των σημαντικών και δύσκολων αναμετρήσεων για τον ΑΟ Θήρας συνεχίζεται το Σάββατο 17/11, καθώς υποδέχεται στις 19:00 τον Αίαντα Ευόσμου, στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Ποδόσφαιρο
Για την 7η αγωνιστική της Γ’ εθνικής κατηγορίας, η Θύελλα Καμαρίου ταξιδεύει στη Λέσβο όπου αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 11:00 τον Αιολικό Μυτιλήνης, ενώ ο Πανθηραϊκός υποδέχεται στο γήπεδο των Φηρών τους Αγίους Αναργύρους, την Κυριακή στις 12:00.

Για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας των Κυκλάδων, ο Καρτεράδος αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 19:30 το Φιλώτι στο γήπεδο των Φηρών, ενώ την Κυριακή στις 10:00 ο ΑΟ Πύργου αγωνίζεται στη Νάξο απέναντι στον Αστέρα Τραγαίας.

Μπάσκετ
Οι κορασίδες και οι παίδες της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης αγωνίζονται στην Πάρο. Οι μεν κορασίδες το Σάββατο στις 19:45 κόντρα στον ΑΟ Πάρου, οι δε παίδες στις 08:45 της Κυριακής απέναντι στον Μαρπησσαϊκό.

Τέλος, για το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ που διοργανώνει ο ΔΑΠΠΟΣ, το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις:
Ζευς – Πυροσβεστική στις 15:30
Πήγασος – Αετός 1 στις 17:15
Two Brothers – Αετός 2 στις 19:00
Λιμεναρχείο – Λύκοι στις 20:45
Ρεπό: Α.Ε Σαντορίνης

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη