Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 19-20/10

Δράση εντός και -κυρίως- εκτός έδρας προβλέπεται για τις ομάδες της Σαντορίνης το Σαββατοκύριακο 19-20 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά:

Βόλεϊ
Η πρεμιέρα της Volleyleague γυναικών 2019-2020 θα βρει τον ΑΟ Θήρας εκτός έδρας να αντιμετωπίζει τον ΑΟ Μαρκοπούλου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 18:00.

Ποδόσφαιρο
Για την 5η αγωνιστική της Γ’ εθνικής ο Πανθηραϊκός υποδέχεται την Κυριακή στις 12:00 την ομάδα του Φωστήρα, ενώ η Θύελλα Καμαρίου θα αγωνιστεί εκτός έδρας κόντρα στον Αγ. Ιερόθεο Περιστερίου στις 16:00 και ζητά την παρουσία των φιλάθλων που βρίσκονται στην Αθήνα στο γήπεδο της Χωράφας. Οι δύο ομάδες της Σαντορίνης μαζί με την ομάδα της Καλλιθέας βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς μετά από 3 νίκες και 1 ισοπαλία σε τέσσερις αγωνιστικές.

Για τη 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Κυκλάδων, ο ΑΟ Πύργου υποδέχεται την Κυριακή στις 09:00, στο γήπεδο του Καμαρίου, τον ΑΟ Πάρου, ενώ ο Καρτεράδος θα ταξιδέψει στη Νάξο για να αντιμετωπίσει στις 09:45 τον Πανναξιακό.

Για την κατηγορία Κ16, το Σάββατο στις 19:00 η Θύελλα Καμαρίου υποδέχεται στο γήπεδο Καμαρίου τον Αθλητικό Σύλλογο Ίου. Για την κατηγορία Κ12, το Σάββατο στις 16:00 στο γήπεδο του Playland o Πανθηραϊκός θα υποδεχτεί επίσης τον Αθλητικό Σύλλογο Ίου.

Μπάσκετ
Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης θα έχει τριπλή εκτός έδρας αποστολή. Στην Πάρο, το Σάββατο στις 20:00 οι παίδες της ΑΕΣ θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟ Πάρου, ενώ την Κυριακή στις 09:00 οι έφηβοι τον Πλοηγό Αντιπάρου. Η γυναικεία ομάδα θα αγωνιστεί στη Νάξο, κόντρα στα Φανάρια, την Κυριακή στις 10:00.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη