20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 20-21/10

Share

Την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής θα αναζητήσει την Κυριακή 21/10 η Θύελλα Καμαρίου που υποδέχεται στις 12:00 στο γήπεδό της την ομάδα των Αγίων Αναργύρων για την 4η αγωνιστική στον 7ο όμιλο όπου αγωνίζεται.

Για την ίδια αγωνιστική, αυτή την εβδομάδα ο Πανθηραϊκός αγωνίζεται εκτός έδρας, την Κυριακή 21/10, ώρα 13:00, απέναντι στο Αιγάλεω.

Τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων ξεκινάει ο ΑΟ Πύργου που υποδέχεται το Σάββατο 20/10, ώρα 21:30, στο γήπεδο των Φηρών, τον ΑΟ Ίου.

Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων της Κ14, η Θύελλα Καμαρίου αντιμετωπίζει το Σάββατο 20/10, ώρα 17:30, στο γήπεδο Καμαρίου τον ΠΑΣ Νάξου, ενώ με την ίδια ομάδα θα βρεθεί αντιμέτωπος και ο Πανθηραϊκός την Κυριακή 21/10 στις 12:00, στο γήπεδο των Φηρών.

Αυτό το αγωνιστικό τριήμερο, πριν την έναρξη των αγώνων της ΕΠΣ Κυκλάδων, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Γεράσιμου Βλάχου, ενός από τους πρωτεργάτες του Α.Ο Πύργου.

[adning id="140783"]

Στα του μπάσκετ, το Σάββατο 20/10 στις 19:30 η γυναικεία ομάδα της ΑΕ Σαντορίνης θα υποδεχθεί τον ΤΑΚ Περιστεριώνα για τον δεύτερο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. Αμέσως μετά, στις 21:30 το τμήμα των ανδρών της ΑΕ Σαντορίνης θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια στον πρώτο αγώνα του στο φετινό Πρωτάθλημα.

Με την ευκαιρία των δύο συναντήσεων η ΑΕ Σαντορίνης συμμετέχει στην πρωτοβουλία της ΕΣΣΚ και στηρίζει την “Στέγη Ανηλίκων Σύρου”. Οι κάτοικοι της Σαντορίνης καλούνται να δείξουν την αλληλεγγύη τους και αυτή τη φορά προσφέροντας απαραίτητα είδη (τρόφιμα, λάδι, γάλα, τοματοειδή, μπισκότα, κομπόστες, είδη ατομικής υγιεινής, βρεφικές πάνες, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, σχολικά είδη, γραφική ύλη, παπούτσια, επιτραπέζια παιχνίδια) για την κάλυψη των αναγκών και τη συνέχιση της λειτουργίας της Στέγης, ενισχύοντας το έργο των Εθελοντών της και συμβάλλοντας στο να έχουν τα παιδιά τη δυνατότητα να βρίσκονται σε ένα ασφαλές και ζεστό περιβάλλον.

Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιείται στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων της ΑΕ Σαντορίνης από την μέχρι και την Κυριακή 21/10.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη