Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 23-24 Μαρτίου

Βόλεϊ
Ο ΑΟ Θήρας αντιμετωπίζει το Σάββατο 23/3, ώρα 19:00, στην Κόρινθο την ουραγό τοπική ομάδα για την 21η αγωνιστική της Volleyleague και με καθαρή νίκη εξασφαλίζει -για πρώτη φορά στην ιστορία του- την 2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Την ίδια μέρα στις 11:00 οι παγκορασίδες του ΑΟ Θήρας υποδέχονται στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ το αντίστοιχο τμήμα της ομάδας ΑΜΣ Ζευς Φιλωτίου, ενώ την Κυριακή 24/3 στις 11:00 παίζουν οι κορασίδες των δύο ομάδων.

Ποδόσφαιρο
Για την 20η αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής, ο Πανθηραϊκός μετά από καιρό αγωνίζεται εντός έδρας και την Κυριακή στις 15:00 υποδέχεται την Χαλκίδα, ενώ ίδια μέρα και ώρα η Θύελλα Καμαρίου κοντράρεται στην Κόρινθο με την τοπική ομάδα.

Για τη 2η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ στο πρωτάθλημα Κυκλάδων, το Σάββατο στις 19:00 ο ΑΟ Πύργου υποδέχεται στο γήπεδο των Φηρών τον ΑΟ Πάρου.

Για την κατηγορία Κ12 του πρωταθλήματος Κυκλάδων το Σάββατο στις 17:00 στο γήπεδο Playland στη Μεσαριά, θα αναμετρηθούν ο Πανθηραϊκός με τη Θύελλα Καμαρίου.

Μπάσκετ
Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων, δύο από τα τμήματα της ΑΕ Σαντορίνης υποδέχονται το Σάββατο στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ τον ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκό. Οι κορασίδες στις 17:00 και οι άνδρες στις 19:00.

Τέλος, την Κυριακή 24/3 ολοκληρώνεται το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ που διοργανώνει ο ΔΑΠΠΟΣ. Στις 16:00 θα γίνει ο μικρός τελικός όπου θα αγωνιστούν οι Λύκοι με τον ηττημένο του σημερινού ημιτελικού μεταξύ Αετού 2 και Πηγάσου. Στις 18:00 θα γίνει ο διαγωνισμός τριπόντων, ενώ στις 19:15 θα γίνει ο μεγάλος τελικός μεταξύ της ΑΕΣ και του νικητή του σημερινού ημιτελικού.

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη