Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 23-24 Νοεμβρίου

Βόλεϊ
Το 6 στα 6 θα κυνηγήσει ο ΑΟ Θήρας το Σάββατο στις 19:00 που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών. Ένα ακόμα ντέρμπι για την ομάδα της Σαντορίνης λίγες μέρες πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων για το Challenge Cup.

Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτή την εβδομάδα και οι νεάνιδες του ΑΟ Θήρας που θα ταξιδέψουν στη Νάξο, όπου το Σάββατο στις 19:00 θα παίξουν κόντρα στο Φιλώτι, ενώ την Κυριακή στις 09:30 αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα Νάξου.

Ποδόσφαιρο
Για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κατηγορίας η Θύελλα Καμαρίου υποδέχεται την Κυριακή στις 11:00 την ομάδα του Ακράτητου, με στόχο να παραμείνει στα θετικά αποτελέσματα που θα τη διατηρήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Πανθηραϊκός ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 15:00 την Καλλιθέα, ομάδα που ισοβαθμεί με τη Θύελλα στην κορυφή, σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων στην Α’ κατηγορία, ο Καρτεράδος υποδέχεται το Σάββατο στις 19:00, στο γήπεδο των Φηρών, τον ΑΟ Πάρου. Τα έσοδα του αγώνα θα προσφερθούν στον σύλλογο στήριξης γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια “Φλόγα”. Ο έτερος εκπρόσωπος του θηραϊκού ποδοσφαίρου στην Α’ κατηγορία, η ομάδα του ΑΟ Πύργου, αγωνίζεται εκτός έδρας την Κυριακή στις 15:15, κόντρα στον ΑΟ Σερίφου.

Για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, η β’ ομάδα του Πανθηραϊκού υποδέχεται στο γήπεδο των Φηρών τον Αθλητικό Σύλλογο Ίου, το Σάββατο στις 21:45.

Για το πρωτάθλημα Κ14, η Θύελλα Καμαρίου και ο Πανθηραϊκός αγωνίζονται εντός έδρας κόντρα στον ΑΟ Πάρου. Ο αγώνας της Θύελλας θα γίνει στο γήπεδο Καμαρίου το Σάββατο στις 16:30, ενώ του Πανθηραϊκού την Κυριακή στις 12:00, στο γήπεδο των Φηρών. Για την κατηγορία, την Κυριακή στις 15:00 θα αναμετρηθούν στο γήπεδο του Καμαρίου η Θύελλα με τον Πανθηραϊκό.

Μπάσκετ
Την Κυριακή ξεκινάει στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ και είναι προγραμματισμένοι οι παρακάτω αγώνες:
15:00 | Αθλητική Ένωση Σαντορίνης – Κα Μιν Soon
16:45 | Two Brothers – Πάνθηρες
18:30 | Λύκοι – Πυροσβεστική
20:15 | Αετός 1 – Oklaχώμα Islanders

Tae Kwon Do
Ο Πανιώνιος Γ.Σ. Σαντορίνης συμμετέχει με 12 αθλητές του, την Παρασκευή 22/11 και το Σάββατο 23/11 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων κορασίδων που διεξάγεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην Αθήνα.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη