Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 23-24 Φεβρουαρίου

Σε αναβολή της 18ης αγωνιστικής της Γ’ εθνικής οδηγήθηκε η ΕΠΟ ενόψει των ακραίων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να επικρατήσουν στο Αιγαίο τις επόμενες ημέρες. Στον αέρα είναι και τα πρωταθλήματα Κυκλάδων σε μπάσκετ, βόλεϊ και ποδόσφαιρο αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού εξαρτώνται από τα αν θα ταξιδέψουν τα πλοία για να μεταφέρουν τις αποστολές των ομάδων. Καιρού επιτρέποντος λοιπόν, το αγωνιστικό πρόγραμμα για τις ομάδες της Σαντορίνης τις επόμενες δύο μέρες περιλαμβάνει:

Βόλεϊ
Το Σάββατο στις 20:00 ο ΑΟ Θήρας αγωνίζεται στην έδρα του Πορφύρα για την 17η αγωνιστική της Volleyleague.

Το Σάββατο στις 17:00 οι κορασίδες του ΑΟ Θήρας υποδέχονται στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ την ομάδα Ζευς Φιλωτίου, ενώ την Κυριακή στις 10:00 θα αναμετρηθούν οι παγκορασίδες των δύο ομάδων.

Ποδόσφαιρο
Για το πρωτάθλημα Κυκλάδων στην Κ-12, ο Πανθηραϊκός υποδέχεται το Σάββατο στις 17:00, στο Playland, την Θύελλα Καμαρίου.

Μπάσκετ
Το Σάββατο στις 19:00 η γυναικεία ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης υποδέχεται στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ την αντίστοιχη ομάδα από Τα Φανάρια, ενώ την Κυριακή στις 12:00 θα αγωνιστούν οι κορασίδες των δύο ομάδων.

Τέλος, για το τοπικό πρωτάθλημα μπάσκετ του ΔΑΠΠΟΣ, θα αγωνιστούν την Κυριακή στις 17:00 ο Αετός 2 και η Πυροσβεστική σε έναν αγώνα μπαράζ που θα κλείσει την “οκτάδα” των play offs.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη