Αθλητικό Σαββατοκύριακο, 23-24 Ιανουαρίου

Βόλεϊ, μπάσκετ και ποδόσφαιρο συνθέτουν το επερχόμενο αθλητικό Σαββατοκύριακο στη Σαντορίνη. Πιο συγκεκριμένα, θα γίνουν οι εξής αγώνες:

Σάββατο 23/1
Ώρα 16:00 – Ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται στο ΔΑΠΠΟΣ τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής για την Α1 βόλεϊ γυναικών.

Ώρα 19:00 – Η Β΄ομάδα κορασίδων του ΑΟ Θήρας υποδέχεται την ομάδα του ΑΟ Πάρου στο ΔΑΠΠΟΣ για το Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Κυκλάδων

Ώρα 19:30- Στο δημοτικό γήπεδο Φηρών η Λάβα Εμπορείου αντιμετωπίζει τον ΑΟ Σερίφου για την 8η αγωνιστική της Β κατηγορίας του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Κυκλάδων.

Κυριακή 24/1
Ώρα 10:00 – Στο ΔΑΠΠΟΣ η Α’ ομάδα κορασίδων του ΑΟ Θήρας υποδέχεται την ομάδα Ζευς Φιλωτίου Νάξου, για το Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Κυκλάδων
Ώρα 11:30 – Ο Πανθηραϊκός υποδέχεται τον Πανναξιακό στο δημοτικό γήπεδο Φηρών για την 3η φάση του Κυπέλλου ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες

Ώρα 12:00 – Οι άντρες της ΑΕΣ αντιμετωπίζουν στο ΔΑΠΠΟΣ τον ΑΟ Πάρου για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ Κυκλάδων.

Ώρα 17:00 – Οι έφηβοι της ΑΕΣ αντιμετωπίζουν στο ΔΑΠΠΟΣ την ομάδα του Λιμεναρχείου, στον εξ αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη