Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 26-27 Οκτωβρίου

Βόλεϊ
Τον πρώτο του για φέτος επίσημο αγώνα μπροστά στους φιλάθλους του θα δώσει το Σάββατο ο ΑΟ Θήρας που υποδέχεται στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ, στις 19:00, τη Θέτιδα Βούλας για τη 2η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών του θα αγωνιστεί ο ΑΟ Θήρας. Ένας αγώνας που αναμένεται δυνατός, καθώς αμφότερες οι ομάδες έχουν και για φέτος υψηλές βλέψεις.

Αγωνιστική δράση έχουν και τα μικρότερα τμήματα του ΑΟ Θήρας, με τις κορασίδες να αγωνίζονται σήμερα (25/10 – 20:00) στην Πάρο κόντρα στον ΑΟ Πάρου, ενώ οι νεάνιδες θα αντιμετωπίσουν το πρωί του Σαββάτου στις 08:30, επίσης στην Πάρο, τον Νηρέα.

Ποδόσφαιρο
Για την 6η αγωνιστική στον 5ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας, η πρωτοπόρος Θύελλα Καμαρίου υποδέχεται την Κυριακή στις 11:00 την ομάδα του Κερατσινίου, ενώ ο Πανθηραϊκός ταξιδεύει στη Μύκονο όπου στις 15:00 θα αγωνιστεί εναντίον της Άνω Μεράς, της τρίτης εκπροσώπου του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου στην Γ’ εθνική.

Για το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας των Κυκλάδων, ο ΑΟ Πύργου θα ταξιδέψει στη Σύρο, όπου το Σάββατο στις 17:30 θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Σύρου, ενώ ο Καρτεράδος υποδέχεται το Σάββατο στις 20:00, στο γήπεδο των Φηρών, τον ΑΟ Πάγου.

Για το πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας των Κυκλάδων, η Β’ ομάδα του Πανθηραϊκού θα έρθει αντιμέτωπη εκτός έδρας με τον Αστέρα Τραγαίας, την Κυριακή στις 10:15.

Η ομάδα Κ-14 της Θύελλας Καμαρίου θα υποδεχτεί το Σάββατο στις 17:00 τον Μαρπησσαϊκό, ενώ η ομάδα Κ-12 θα αγωνιστεί εκτός έδρας το Σάββατο στις 15:00 κόντρα στον ΠΑΣ Νάξου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη