Σαντορίνη: Αθλητικό Σαββατοκύριακο 28-29/1

Οι δύο εντός έδρας αγώνες του ΑΟ Θήρας, για πρωτάθλημα και κύπελλο, κυριαρχούν στην εντός έδρας αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου. Ας δούμε αναλυτικά τι περιλαμβάνει το αθλητικό μενού για τις ομάδες της Σαντορίνης:

Σάββατο 28/1
Ώρα 16:30 – ΑΟ Θηρας και Μακεδόνες αναμετρώνται στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ για την 15η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών
Ώρα 16:30 – Στο δημοτικό γήπεδο του Καμαρίου η ομάδα Κ12 της Θύελλας Καμαρίου αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Νάξου για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Κυκλάδων.
Ώρα 19:00 – Στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ οι κορασίδες του ΑΟ Θήρας υποδέχονται τον Νηρέα Πάρου για το πρωτάθλημα βόλεϊ Κυκλάδων.

Κυριακή 29/1
Ώρα 10:00 – Για το πρωτάθλημα βόλεϊ Κυκλάδων οι νεάνιδες του ΑΟ Θήρας αντιμετωπίζουν την αντίστοιχη ομαδα του Νηρέα Πάρου.
Ώρα 10:30 – Για την κατηγορία Κ16 του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Κυκλάδων, στο δημοτικό γήπεδο των Φηρών ο Πανθηραϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Νάξου
Ώρα 13:00 – Λάβα Εμπορείου και ΠΑΣ Νάξου αναμετρώνται για την την Κ12 του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των Κυκλάδων
Ώρα 15:00 – ΑΟ Θήρας και ΑΣ Ελπίς αγωνίζονται στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ σε έναν νοκ άουτ αγώνα για την πρόκριση στους 8 του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών.
Ώρα 18:00 – Για τον εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής του Dappos Basketball League, ο Αετός 2 αντιμετωπίζει τους Λύκους, στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ.

Ενδιαφέρουσα είναι και η εκτός έδρας δράση, με τον Πανθηραϊκό να αγωνίζεται στη Ραφήνα (29/1 – 15:00) απέναντι στην Τρίγλια για την 17η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ εθνικής ποδοσφαίρου. Στην Αθήνα αγωνίζεται και η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης που αντιμετωπίζει στο Αιγάλεω (29/1 – 13:00) τον πρωτοπόρο Διαγόρα Δρυοπιδέων για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ στην Γ εθνική κατηγορία.

Επίσης, για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των Κυκλάδων, η Θύελλα Καμαρίου ταξιδεύει στη Νάξο και αγωνίζεται (29/1 – 10:00) απέναντι στον ΑΜΣ Φιλωτίου για την 12η αγωνιστική της Α κατηγορίας.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη